Damian & Brothers feat. Smiley - In statie la Lizeanu, single nou

Damian & Brothers feat. Smiley – In statie la Lizeanu

loading...

Damian & Brothers feat. Smiley – In statie la Lizeanu

Damian & Brothers impreuna cu Smiley au transformat cunoscutul cantec de petrecere “In statie la Lizeanu” intr-o piesa extrem de actuala cu un sound urban si foarte modern. In 2016, Damian Draghici, leader-ul si fondatorul trupei, decide sa schimbe sunetul Damian & Brothers si introduce printre instrumentele traditionale lautaresti elemente de rock, cum sunt chitara electrica, basul electric, tobele de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues. Piesa In statie la Lizeanu feat. Smiley face parte de pe albumul Damian & Brothers – Gypsy Rock (Change or Die). Materialul a fost creat, produs si coordonat de Damian Draghici; producatorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania; producatorii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production.

15036756_1784736158451707_2146214266630685822_n

Damian & Brothers au luat toată spuma artiștilor români și au reorchestrat melodii de petrecere în variantă modernă, cu accente rock. Albumul ”Gypsy Rock (Change Or Die)” conține featuring-uri și cu alți artiști, printre care Andra, Dan Bittman sau Smiley. Prima piesă de pe album pe care Damian & Brothers o promovează este ”În stație la Lizeanu”, cu vocea lui Smiley. Trupa Damian & Brothers a luat fiinţă acum zece ani, în decembrie 2006, la iniţiativa artistului Damian Drăghici, reîntors la rădăcinile sale din România după 20 de ani petrecuţi în Grecia şi SUA şi după o carieră internaţională în lumea muzicii pop şi de jazz.

Asculta  Damian & Brothers feat. Smiley – In statie la Lizeanu

De la înfiinţare şi până în prezent, Damian & Brothers a susţinut peste 600 de concerte în România şi în străinătate. În 2016, leader-ul şi fondatorul trupei decide să schimbe sunetul Damian & Brothers şi introduce printre instrumentele tradiţionale lăutăreşti elemente de rock, cum sunt chitara electrică, basul electric, tobele de rock şi ritmuri de dubstep, reggae şi gypsy blues.

Damian Draghici: “Iubesc piesa asta de cand eram copil, sper sa o iubiti si voi!”

Smiley: “Este un proiect inedit la care am lucrat cu placere si care ne-a stimulat creativ atat pe mine cat si pe toti oamenii de la Hahaha Production care sunt implicati in productia acestui album.”

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *