Daiana - Chico Chico, single nou

Daiana – Chico Chico

loading...

Daiana – Chico Chico

După ce a depășit două milioane de vizualizări pe Youtube cu coverul hitului “Despacito”, Daiana lansează single-ul “Chico Chico”, a doua piesă în limbă spaniolă din cariera ei, după “Tu y yo”. Piesa reprezintă o producție Tommo Production și beneficiază și de un videoclip regizat de Ramona Marin. Pentru Daiana urmează un an plin, ea tocmai începând clasa a VIII-a, vară viitoare urmând să susțină Testarea Națională, însă artista nu va neglija nici muzica, pregătind deja un single în limba română pentru începutul lui 2018. La inceperea anului scolar, Daiana ne povesteste ce a facut in vacanta de vara in noul videoclip “Chico Chico”. Noul ei single, “Chico Chico”, este compus de catre Tommo Production si este un cadou facut Daianei de ziua ei de catre producator.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si este regizat de catre Ramona Marin. Inca de la 6 ani, Daiana a inceput cursuri de canto alaturi de Crina Mardare, iar ulterior a participat la numeroase festivaluri de muzica si a castigat multe premii. In cadrul unei emisiuni TV, l-a cunoscut pe Corneliu Vadim Tudor, care i-a propus sa faca o piesa pe versurile sale, iar in scurt timp, artista a lansat melodia “Hai sa facem pace”. Pe langa single-urile lansate, precum “Coloreaza-mi inima”, “Prizonier in suflet”, “Call me”, Daiana a lansat si coveruri cu sute de mii de vizualizari pe canalul ei de YouTube pentru hituri ca “Despacito”, “Take Shelter” etc, dar si vloguri saptamanale cu povesti din viata unei adolescente.

Asculta  Daiana – Chico Chico

“Mi-a plăcut enorm să lucrez din nou cu echipa Tommo Production, aceasta fiind a treia piesă pe care o facem împreună. Este o piesă care pe mine m-a fascinat de la început și care sper să vă placă și vouă. Filmările videoclipului au durat o zi întreagă și au fost pline de emoții și peripeții. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final și extrem de curioasă de feedback-ul publicului”, a declarat artista.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *