Cuibul - Orasul, single nou

Cuibul – Orasul

loading...

Cuibul – Orasul

Formatia Cuibul a lansat videoclipul pentru single-ul ”Orasul”, acesta a fost filmat pe strazile Chisinaului impreuna cu regizorul din Sankt-Petersburg, Pavel Vladimirskii. Totodata Cuibul şi-a propus să lanseze în curând albumul ”Acustic demidulce”, material discografic pe care se va regăsi şi piesa „Aşa şi Aşa”-următorul single care va beneficia de un clip, de această dată formaţia va colabora cu renumitul regizor Igor Cobileanski.

img_1669331_thumbs_660x370_2234291

„În febra grijilor, flatărilor şi reproşurilor faţă de ‪#‎Chişinău‬, noi îi dedicăm o piesă şi un videoclip.Acesta e Chişinăul aşa cum îl vedem noi.Haotic, plin de surprize, pe alocuri paradoxuri, iraţional, însă foarte aproape, cald şi unic în felul său. ” – asa şi-au prezentat membrii trupei noua producţie video pe pagina oficială de facebook. Urmăriţi mai jos clipul piesei „Oraşul”.

Asculta  Cuibul – Orasul

Cuibul este o trupă din Chişinău înfiinţată în 1991 de către muzicianul Igor Dînga care este şi producătorul muzical al formaţiei Zdob şi Zdub. După 6 albume, o perioadă de pauză şi o revenire în 2009 cu un nou material, în anul 2013 Cuibul revine într-o nouă formulă alături de vocalista Lidia Scarlat, interpreta posedă bine limba română şi prezinta interes pentru ascultătorii mai tineri.

Cu apariţia Lidiei în trupă, începe o nouă etapă de creaţie şi muzicienii îşi împlinesc vechea dorinţă de a adopta un sunet acustic. Sound-ul formaţiei se schimbă cardinal, se orientează spre unul alcătuit din diverse elemente şi instrumente muzicale: chitări acustice, bass acustic, vioară, cajon, percuţie şi acordeon.

Cu un look plin de culoare şi un sound cameleonic, Cuibul a reuşit performanţe de invidiat, trupa a cântat pe aceaişi scenă cu celebrele formaţii The Cardigans şi Morcheeba.

Cuibul şi-a propus să se reinventeze, astfel au revenit cu o doză de vitalitate, noutate şi funk acustic, la moment în componenţa trupei se regasesc Igor Dînga (chitară/vocal),Lidia Scarlat (vocal),Igor Coşolean (chitară),Andrei Boico (bass),Eugen Berdea (cajon),invitati: Stanislav Kulcikovskii (acordeon).

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *