Cristina Balan - Sertar cu amintiri, single nou

Cristina Balan – Sertar cu amintiri

Cristina Balan – Sertar cu amintiri

Cristina Balan, castigatoarea celei de-a 5-a editii a emisiunii concurs Vocea Romaniei, lanseaza single-ul si videoclipul “Sertar cu amintiri”, o poveste audiovizuala plina de forta si emotie. Noul release semnat Cristina Balan a fost lansat in cadrul unui aveniment intim ce a stat sub numele #PutereaAmintirii, alaturi de cei mai apropiati prieteni ai artistei, familie, echipa de productie si jurnalisti. Castigatoarea concursului „Vocea României” în 2015 este în culmea fericirii, alaturi de ea au fost oameni apropiati si sustinatori. Piesa a fost realizată în colaborare cu Smiley , indiferent că artista a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă în cadrul concursului Vocea României. Piesa a fost realizată de Hahaha Production și Șerban Cazan.

Videoclipul a fost filmat într-o zi iar de stylingul artistei s-a ocupat Ana Novic. Pentru Cristina, cei mai importanți sunt copiii ei pentru care artista și-a amânat proiectele și a făcut o pauză de doi ani din industria muzicală pentru a avea grijă de ei. Regizat de catre Millo Simulov, alaturi de echipa Spider, videoclipul este realizat prin tehnica “one shot”, ceea ce presupune filmarea continua, cu o singura camera, a intregului material video. Procedeul prin care a fost realizat videoclipul “Sertar cu amintiri” va fi dezvaluit intr-un material making-of ce va fi lansat in scurt timp. Concertul eveniment “Sertar cu amintiri” marcheaza atat lansarea noului single cat si startul turneului national “Cristina Balan – Piano Nights”.

Asculta  Cristina Balan – Sertar cu amintiri

“Fiecare amintire este ca un film, o ramasita a unei experiente de viata. E ca o fila dintr-o carte. Toata viata poate fi un roman sau o nuvela, iar amintirile … pagini din cartea vietii tale. Ce ai vrea sa citesti in cartea ta? Din amintiri invatam, cu amintiri ne hranim atunci cand pare ca nu mai avem altceva. Amintirile pot fi singura avere a unui om… . Poti sa porti orice masca, in prezent, dar amintirile sunt ceea ce esti si ele te-au construit asa cum esti”, spune Cristina Balan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *