Cristian Blue feat. Mr. VIK - Pase Lo Que Pase

Cristian Blue feat. Mr. VIK – Pase Lo Que Pase

loading...

Cristian Blue feat. Mr. VIK – Pase Lo Que Pase

Cristian Blue lanseaza alaturi de Mr. VIK single-ul si videoclipul “Pase Lo Que Pase”. Muzica si textul sunt compuse de catre cei doi artisti impreuna cu J~Ariel si Cristina Mirica, mix-ul si masterul sunt realizate de catre Bunicul Magic, iar de productia piesei s-a ocupat Mr.VIK. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan si filmat intr-un hotel din Romania. Exotice, cu un beat energizant si cu versuri in limba spaniola, piesele lansate de catre Mr. VIK au cucerit publicul si au adunat milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, artistul a lansat piese precum “Balkaton”, “Pom Pom” si “Monalisa”.

Aceasta este prima colaborare pe care Cristian Blue și Mr. Vik o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Pase Lo Que Pase” pare a fi o colaborare destul de reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor. Mr. Vik s-a lansat in muzica pop romaneasca, cu piesa “Cocaine” care a fost publicata acum 2 ani si care a inregistrat pana in prezent 16.316.929 vizionari. După numai o zi de la lansarea piesei “Pase Lo Que Pase”, Cristian Blue a reusit sa se plaseze pe locul #95 în topul nostru 100 Romanesc. Un impact destul de puternic pentru început. Speram să urce și mai mult.

Asculta  Cristian Blue feat. Mr. VIK – Pase Lo Que Pase 

“Pase lo que pase este prima mea piesa din 2018 si va invit pe toti, cu mult drag, sa ne bucuram impreuna de aceasta colaborare. Experienta mea in Romania a fost una dintre cele mai constructive din cariera mea artistica de pana acum multumita managerului meu, care este foarte implicat si a facut posibil aceasta colaborare cu Mr. VIK“, declara Cristian Blue.

“Ma bucur ca incep anul in forta cu aceasta colaborare cu Cristian Blue! Proiectul a luat nastere acum un an, in studioul Million Vibes Sound pe care il reprezint si am definitivat aceasta piesa reggaeton impreuna cu Cristian Blue, dar si Wolf Music din Spania. Speram foarte mult sa va placa!“, adauga Mr. VIK.

In varsta de 27 de ani, Cristian Blue este un artist nascut in Barcelona care vine dintr-o familie de muzicieni, motiv pentru care in urma cu cativa ani, a luat decizia de a-si construi si de a urma o cariera artistica.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *