Cred Ca Sunt Extraterestru – Floare de Maidan

Cred Ca Sunt Extraterestru – Floare de Maidan

Afo, alături de cunoscuta lui trupă Cred Că Sunt Extraterestru, au cules din cartier cea mai cea dintre flori și au pus-o să o vedem toți pe canalul lor de YouTube. Spun ‘vedem’ fiindcă piesa se bucură și de un clip, clip în care apar cu toții. Piesa “Floare de Maidan” are petalele frumos colorate de vocea lui Afo dar și a lui Bean, o parte din culoare fiind adusă de Mădălina Paval și Mara pe partea de vocals. De contur s-au ocupat Cristi “Americanu” Anca la chitară și procesor, Alexandru “Brutus” la chitară și pian, Andru Toader la drumpad, Horațiu la violoncel, Raluca Stratulat la violă și Silvia Fieraru și Raluca Maria Constantin la vioară.

floare-de-maidan-1024x576

Videoclipul realizat de Radu Ungureanu (Baxi), la SAE Institute (Bucuresti), oferă o scurtă incursiune, arătând cum s-a făcut magie. Apar pentru câteva momente și cei doi de la Fantome. Piesa a fost înregistrată la SAE Institute ( București), floarea fiind plantantă și crescută de către Afo și Baba Novac, iar de montajul și editarea clipului s-a ocupat Radu Ungureanu. Mesajul transmis de universul acestor prieteni care fac muzică este unul aparte, oamenii plutind departe prin galaxie dar cu picioarele-n oraș.

Asculta  Cred Ca Sunt Extraterestru – Floare de Maidan

Cei de la Cred Că Sunt Extraterestru au realizat o colaborare cu BeanMC și o grămadă de oameni talentați ce au îmbinat instrumentele digitale. Ecouri, beat-uri, acorduri, coarde, totul oferă o experiență captivantă, făcându-ne să credem și noi că tocmai am ascultat ceva venit de pe altă planetă. Totul a fost posibil și cu ajutorul inginerilor de sunet Adrian Chibulcutean, Daniel Hurmuz și Cosmin Lazăr.

„Intr-o zi de dupamiaza m-am indragostit de o melodie. „Floare de maidan” e piesa care promoveaza albumul CCSE la care lucrez de ceva vreme. Abia astept sa il lansam. Sper sa va placa.” – AFO

„Dupa piesa asta am lansat un punchline nou pentru concerte. De acum cand o sa intrebam lumea daca se simte bine.. sa ne raspunda cu ‘Inima mea bate’ „. – Bean

Cred Că Sunt Extraterestru, una dintre trupele proiectului Culese din cartier. Piesa „Floare de Maidan (cu Bean MC)” este primul extras de pe viitorul album CRED CA SUNT EXTRATERESTRU si este o colaborare mai ampla, pe parte de LIVE, intre membrii grupului Culese din Cartier si instrumentisti ai Conservatorului.

Piesa a fost inregistrata in studiourile SAE Institute din Bucuresti, cu ajutorul inginerilor de sunet si al studentilor care urmeaza cursurile acestui institut. De filmari si de montaj s-a ocupat Radu Ungureanu (Baxi), cel care a executat pana acum clipuri pentru Fratii Grime, binecunoscutul „Oamenii Mei” si proaspatul „De la Ytube„, spune Afo, liderul trupei.

C C S E este o trupa “conectata la frecventa pamantului”, care s-a lansat in studio la Baba Novac, unde inregistreaza Subcarpati, Argatu’, Fratii Grime si Fantome. CCSE a lansat primul EP in toamna lui 2015, EP ce poate fi downloadat de pe www.subcarpati.com. Piesele „Viata la Oras” sau „Start Rec” sunt deja difuzate de radio-uri din FM si in online si au parte de un feedback foarte bun.

C C S E a concertat pe scena Soundcheck 021, Live Kulture si SONOR 5 si acum se pregatesc pentru deplasarea la Snowfest (Deux Alps) in Franta, unde vor concerta alaturi de Subcarpati, Moonlight Breakfast, Fratii Grime, Macanache, Silent Strike si multi altii.

Versurile melodiei  Floare de Maidan

AFO
Într-o zi de după-amiază, m-am îndrăgostit de melodie
Și inima bătea, bătea de bucurie
Și timpul a trecut, suntem încă aici
Și azi ca și atunci…

…inima îmi bate… (x8)
Într-o zi de după-amiază (x3)
Inima îmi bate (x5)
Și azi ca și atunci (x2)
Inima îmi bate (x8)

Într-o seară pe răcoare
Mi-am făcut un pic curaj
Mi-am luat ore la studio
Și banda se învârte
Suntem încă aici
La fel ca și atunci…

…inima îmi bate… (x8)
Într-o zi de după-amiază(x3)
Inima îmi bate (x5)
Și azi ca și atunci
Inima îmi bate (x5)

BEAN
…pentru c-a trecut
Până acuma mult…

Vedem, nu sunt floare crescută pe maidan
Lasă-mă s-unific elementele din plan
Să iasă piesa de care m-am îndrăgostit
Pune-mă la muncă, nu mi-e frică să m-agit
Oricum, te chem, tone de maidan
Tot te chem și tot m-auzi de când eram băi’tan
Inima îi bate, la toba sau chitară
Aveam pielea gaina, cu toate că era vară

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *