CRBL feat. Isaia - EU, single nou

CRBL feat. Isaia – EU

loading...

CRBL feat. Isaia – EU 

CRBL revine în forţă după ce a cam lipsit din peisajul muzical în ultima perioadă. Direct de pe plajă vine cel mai hot videoclip. Piesa se numeşte „Eu” şi este o colaborare cu Isaia,, fostă membră a trupei sale de dansatori, mai puţin cunoscută în peisajul românesc. Dacă vă pare cunoscută să ştiţi că aţi văzut-o alături de Tom Boxer. Cu peste 20 de ani de scenă, CRBL revine în atenția publicului cu o nouă piesă în stilul carasteristic, cu o poveste urbană, despre toate clipele în care uităm de aspectele negative ale vieții de zi cu zi. Melodia este însoțită de un videoclip filmat în Spania și România.

1464181436c16e9f12

CRBL a iesit la plimbare cu longboard-ul pe faleza din Benicassim si ne prezinta single-ul si videoclipul „Eu”, o piesa in colaborare cu tanara artista Isaia. Vară, soare, mare, versuri originale şi beat-ul potrivit e reţeta succesului pentru hitul de vară, care vine acum de la CRBL. E o poveste urbană şi în acelaşi timp motivaţională, despre toate clipele în care uităm de lucrurile grele şi trăim clipa. O poveste summerish, motivationala, energica, single-ul „Eu” este compus de catre echipa DICE MUSIC, iar videoclipul este regizat de catre BLACK FILM si a fost filmat in Benicassim, Spania si in Mamaia, Romania. Din clip nu lipsesc cadre cu stilul de viata marca CRBL: kendama, longboard, kait, bike si noua pasiune pentru golf.

Asculta  CRBL feat. Isaia – EU

„EU știu cel mai bine să fiu eu. Vara lui 2016 este la modă acest motto”, declară CRBL

„Proiectul împreună cu CRBL a început printr-un telefon, în care mi s-a zis ‘Isaia, a sosit momentul’. Ne știm de mulți ani, în trecut am făcut parte din trupa lui de dansatori, și nu am ezitat să începem aceasta frumoasă colaborare, el este unul dintre puținii oameni din viața mea care ma inspiră, care mă face să am încredere în mine și implicit în ceea ce fac. ‘EU’ este o piesă fresh, de vara, catchy, care sperăm să ajungă rapid pe buzele oamenilor”, spune Isaia.

Isaia a absolvit Liceul de Artă din Galați, Secția Canto și Pian, iar apoi a urmat facultatea de teatru. Ulterior, Isaia s-a orientat către activitatea de MC și a colaborat cu numeroase cluburi din București și din țară.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *