Craig David - One More Time, single nou

Craig David – One More Time

loading...

Craig David – One More Time

Craig David a lansat videoclipul noului single „One More Time”. Piesa anunță revenirea artistului pe piața muzicală, publicul cunscându-l în special pentru hiturile din anii 2000. După o pauză de 6 ani de la discul ”Signed Sealed Delivered” (2010), Craig David este pregătit să recucerească publicul cu piese noi. Recent, artistul a lansat o colaborare cu duo-ul deep house Blonde pentru single-ul ”Nothing Like This”, iar acum revine cu un single solo, intitulat „One More Time”. La scurtă vreme de la lansare, melodia a devenit ”Track Of The Day” , promițând să devină unul dintre hiturile verii 2016.

craig-david-one-more-time

Absent din atenția publicului o perioadă de timp considerabilă, Craig David a vorbit recent într-un interviu acordat la BBC Radio 1 despre importanța implicării artistului în muzica pe care o face. Întrebat ce sfat ar acorda celor care încă nu au reușit să se facă remarcați, artistul a explicat cât de important este să fii mereu pregătit. „Atunci când se ivește oportunitatea, trebuie să fii pregătit. Cred că mulți greșesc atunci când întâmpină oportunitățile care se ivesc fără a fi pregătiți.”

Asculta  Craig David – One More Time

Craig David este apreciat în special pentru hiturile din perioada de început a carierei sale. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt „Re-Rewind”, „Walking Away” și „7 Days”. Artistul a lansat până în prezent 5 albume de studio, care s-au vândut în 13 milioane de exemplare la nivel internațional. Craig David a fost, de asemenea, nominalizat la Brit Awards de 12 ori, și la Premiile Grammy de două ori.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *