Cosy feat. Nico - Cine oare? single nou

Cosy feat. Nico – Cine oare?

loading...

Cosy feat. Nico – Cine oare?

Cosy lanseaza un nou single in 2016, „Cine oare?”, de aceasta data in colaborare cu Nico. Piesa „Cine oare?” este compusa de catre DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia) si Cosy, iar videoclipul este regizat de catre Richard Stan. Rapperul Cosy a lansat pana in prezent numeroase piese, precum „O sa-mi mearga struna”, „Pasageri”, „Pe cine iubesti tu”, dar si colaborari cu artisti ca Alan & Kepa, K-Milla, Maryem. Nico a lansat anul acesta doua piese, „In locul tau”, cu peste 3,8 milioane de vizualizari, iar recent piesa „(Sa-mi dai) Motive”. In urma cu 2 ani, Nico a lansat un nou single alaturi de Shobby, dupa o pauza de 6 ani „Clipe”.

cosy_nico_20160920090951

„Intotdeauna mi-am dorit o piesa in colaborare cu Nico. Este o voce speciala in muzica romaneasca, un artist complet de ‘suflet-caracter-personalitate’, tot, am multa apreciere si stima. Colaborarea a decurs minunat, am rezonat perfect pe piesa si la filmari, Nico este un om pe care iti doresti sa il intalesti macar o data in viata!”, declara Cosy.

Asculta   Cosy feat. Nico – Cine oare?

„Sunt incantata de aceasta colaborare, sper ca rezultatul sa fie cel pe care ni l-am dorit amandoi si anume sa ajunga un hit in topurile romanesti. Am lucrat la acest single cu placere si sper sa va incante de la prima ascultare, declara Nico.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *