COMA feat. Sunetele Padurilor - Cel mai frumos loc de pe pamant, single nou

COMA feat. Sunetele Padurilor – Cel mai frumos loc de pe pamant

loading...

COMA feat. Sunetele Padurilor – Cel mai frumos loc de pe pamant

Inspirați de Sunetele Pădurilor, membrii trupei Coma cântă acustic despre ”Cel mai frumos loc de pe pământ”. Noua versiune a piesei este lansată în cadrul unui proiect Kinecto Isobar și Greenpeace România. Piesa ”Cel mai frumos loc de pe pământ” se regăsește pe albumul „Orizont”, apărut în noiembrie 2016. Discul a fost lansat în cadrul unui concert la Arenele Romane. (Recomandare: Vezi poze de la concertul de lansare a albumului „Orizont”). Coma a fost înființată în 1999 de șase tineri din București: Dan Costea, Cătălin Cheleman, Răzvan Albu, Răzvan Rădulescu (DJ Hefe), Sorin Petrescu, Matei Tibacu și Călin Marcu. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest.

Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe și artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie. De la înființare până în prezent, trupa a susținut zeci de concerte în România și a fost prezentă la multe festivaluri importante precum Bestfest, Penisula, Coke Live, Stuffstock, Studentfest Timișoara, Iubim 2 Roti Fest, Burger Fest, Street Delivery Route 68 Fest, Zilele Prieteniei Bergenbier 2014, Shine Fest, Artmania și multe altele.

Asculta  COMA feat. Sunetele Padurilor – Cel mai frumos loc de pe pamant

„Noul nostru clip e aici!! Cel mai frumos loc de pe pământ acustic pentru o cauză frumoasă – salvarea pădurilor din România – semnaţi petiţia pe uncut.ro, share, help! And enjoy the music! Big up for the awesome project, Greenpeace Romania & Kinecto Isobar + BlueCat Studio”, declara Coma.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *