Cojo feat. Andrei Vitan - Gelozie, single nou

Cojo feat. Andrei Vitan – Gelozie

loading...

Cojo feat. Andrei Vitan – Gelozie

Cunoscuta pentru colaborarea cu Adrian Sina la hitul “Zile bune, zile rele”, dar si pentru participarea la X Factor.  Cojo revine  cu un nou single lansat sub egida Playu’ Nostru Music, “Gelozie”. Piesa reprezinta o colaborare cu Andrei Vitan, alaturi de care frumoasa artista a mai lansat si single-ul “H2O”. “Gelozie” este compusa de Andrei Vitan, versurile fiind scrise de Cojo si Andrei Vitan, iar instrumentalul este realizat de Silviu Dumitrascu si Petru Teodorescu. Pe Andrei Vitan l-ati putut asculta recent si alaturi de Puya pe piesa Unii se fac ca ploua, aparuta in cadrul proiectului XSession. 

cojo gelozie

Sub numele de scenă „Cojo”, bufteanca Anca Cojocaru si-a făcut debutul oficial in muzică, lansand clipul piesei „Hai pa”. Andrei Vitan a descoperit pasiunea pentru muzica de mic. Din aceasta cauza părinții l-au înscris de la vârsta de 5 ani la cursurile programului “Școala Mini-Vedetelor”. Au urmat apoi cursuri de canto și dans iar în 2006 are loc prima sa colaborare oficială cu un artist consacrat de hip-hop din România, Sisu. În 2015, Vitan a participat la emisiunea-concurs Vocea României, unde a fost în echipa lui Marius Moga. La un an de la participarea sa la această emisiune, Vitan a colaborat cu trupa Maxim pentru piesa „Am dragostea ta”.

Asculta   Cojo feat. Andrei Vitan – Gelozie 

“E o piesa care imi place foarte mult, la care am lucrat cu drag. Inca de cand am auzit piesa intr-un stadiu de inceput m-am regasit in ea si am zis ca trebuie sa o cant eu neaparat. Daca ai fost vreodata gelos/geloasa trebuie sa o asculti”, a declarat Cojo.

Muzica i-a adus lui Andrei Vitan, deopotrivă, şi bucurii, dar şi un mare necaz, căci, în viaţă, bunele şi relele sunt la pachet.Are diabet, iar pe scenă emoţiile nu-i fac bine. Trebuie să se tempereze, când are parte de adrenalină, căci îi scade glicemia. Aşa că, înainte de spectacole, îsi lasa glicemia mai mare, ca să o poata controla. Solistul doreşte să-i ajute pe toţi copiii bolnavi. Inima lui Andrei bate numai pentru frumuşica lui iubită, solista Anca Cojocaru sau Cojo, pe numele ei de scenă.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *