Claudiu Zamfira – Love Me

loading...

Claudiu Zamfira – Love Me

Claudiu Zamfira, pe care îl ştiţi de la Vocea României, unde a fost în echipa lui Marius Moga, revine cu noutăţi. Artistul lanseaza piesa “Love Me”. Daca in urma cu ceva timp Claudiu Zamfira lansa balada de dragoste emotionanta, “Ne-am pierdut”, astazi artistul ne dezvaluie o alta poveste de dragoste, de data aceasta cu final fericit. Un ritm ametitor cu influente latino, piesa surprinde perfect atmosfera estivala. Noua piesa este compusa de Claudiu Zamfira, impreuna cu Cristina Stroe si Alexandru Iliescu si poarta amprentele Under Clover Production. Claudiu Zamfira a devenit cunoscut odata cu participarea la concursul Vocea Romaniei, dar si in urma colaborarii cu Levent Sali, la piesa “Unde Pleci”. “Love Me” este cel de-al doilea single al artistului, cu un ritm altfel si o abordare mai indrazneata.

13731500_876412602463520_4561139643633554108_n

Claudiu Zamfira, este un om simplu, cu aspiratii mari de la viata. Isi doreste o cariera muzicala de succes, pentru ca muzica este refugiul lui, modul de exprimare care il face fericit. A inceput sa cante la varsta de 5 ani, in cadrul unei serbari la gradinita, unde i-au fost observate calitatile muzicale si de atunci, incurajat fiind, a continuat sa cante si o face si in prezent din tot sufletul. Nu a luat lectii de canto, cu exceptia perioadei de la Vocea Romaniei, in rest, a fost autodidact. A participat la cateva concursuri la nivel judetean, la care in mare parte a obtinut locul si la diverse emisiuni locale, din Targoviste.

Asculta  Claudiu Zamfira – Love Me

Competitia ce avea sa puna o amprenta asupra viitorului lui, a fost Vocea Romaniei. A facut parte din echipa lui Marius Moga in cea de-a doua editie a concursului si este tare mandru. Acolo a cunoscut o multime de oameni talentati, a luat contact cu un public numeros, cu o scena atat de importanta si a legat cele mai frumoase prietenii. Asa a devenit si artist al casei de discuri Red Clover Media. Le-a trimis un demo, au fost incantati, au vazut potential in mine, iar acum construiesc caramida cu caramida un viitor frumos in lumea muzicala.

„“Love Me” a pornit de la ideea de a ne asorta cu sezonul, in care dansul este elementul care apropie cei doi iubiti, ca un dialog intre el si ea. Trebuie sa ascultati piesa, ca sa intelegeti!”, ne povesteste Claudiu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *