Claudiu Zamfira - Amprente, single nou

Claudiu Zamfira – Amprente

loading...

Claudiu Zamfira – Amprente

Lansat în show-ul „Vocea României” și cunoscut pentru hiturile „Unde pleci”, cu peste un milion de vizualizări pe YouTube și „Ne-am pierdut”, Claudiu Zamfira revine cu o nouă melodie inspirată tot din viața lui personală. Single-ul „Amprente” e realizat de echipa Future Sound Studio și produs de Red Clover. Ascultând single-ul „Amprente”, cei care se joacă de-a dragostea vor înțelege că un simplu gest necugetat poate da o viață peste cap.

claudiu8

Inspirația îi vine de obicei lui Claudiu în fața pianului, instrumentul lui preferat, unde se refugiază în momentele de cumpănă. „Mâinile se duc pe niște armonii care, ulterior, formează o poveste. Oamenii importanți pentru mine, cu care mă cert, cu care nu vorbesc, oamenii pe care îi iubesc m-au inspirat în realizarea acestei piese”, mărturisește cântărețul. Filmările pentru videoclipul melodiei „Amprente”, desfășurate într-o hală dezafectată locuită de persoane fără adăpost, au fost pline de peripeții. Frigul crunt și curentul cauzat de lipsa geamurilor au fost o provocare în plus pentru echipa de profesioniști. Atmosfera a fost însă încinsă de modelul Cătălina Pîrlan, partenera lui Claudiu Zamfira în câteva secvențe senzuale care prevestesc o despărțire.

Asculta   Claudiu Zamfira – Amprente

„Suntem suma oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții și a situațiilor cu care ne-am confruntat și care au lăsat amprente asupra noastră. E vorba despre căutare, regăsire, infidelitate chiar, lucruri și fapte care, adesea, lasă amprente pe sufletul partenerilor, spune Claudiu Zamfira.

Este un om simplu, cu aspiratii mari de la viata. Isi doreste o cariera muzicala de succes, pentru ca muzica este refugiul lui, modul de exprimare care il face fericit. A inceput sa cante de la varsta de 5 ani, in cadrul unei serbari la gradinita, unde i-au fost observate calitatile muzicale si de atunci, incurajat fiind, a continuat sa cante si o face si in prezent din tot sufletul. Nu a luat lectii de canto, cu exceptia perioadei de la Vocea Romaniei, in rest, a fost autodidact. Competitia ce avea sa puna o amprenta asupra viitorului lui, a fost Vocea Romaniei. A facut parte din echipa lui Marius Moga in cea de-a doua editie a concursului. Acolo a cunoscut o multime de oameni talentati, a luat contact cu un public numeros, cu o scena atat de importanta si a legat cele mai frumoase prietenii. Asa a devenit si artist al casei de discuri Red Clover Media. Le-a trimis un demo, au fost incantati, au vazut potential in el, iar acum construieste caramida cu caramida un viitor frumos in lumea muzicala.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *