Claudiu Mirea - Magnet, single nou

Claudiu Mirea – Magnet

loading...

Claudiu Mirea – Magnet

Claudiu Mirea lansează azi piesa “Magnet” sub egida casei de discuri Sprint Music. A participat la show-uri precum “Vocea României” şi “Megastar” şi a câştigat un capital bun de imagine începând să lucreze cu mai mulţi profesionişti din industria muzicală. Prietenia pe care o are de patru ani încoace cu Mihai Ogăşanu s-a transformat într-o frumoasă colaborare din care au luat naştere piesele „It burns me up” şi , recent, „Magnet”. Versurile piesei “Magnet” vorbesc despre o stare de meditaţie în care oricine poate ajunge şi poate experimenta puterea prezentului şi a realizării sinelui, astfel iubirea fiind o formă de magnetism care ne uneşte şi totodată ne ghidează prin viaţă.

hq720

Claudiu Mirea îşi doreşte că acest mesaj să ajungă la cât mai mulţi oameni şi să încânte sufletele celor care au nevoie de un astfel de ghid în experienţă lor de viaţă, să fie o că o busola universală care ne conduce către esenţă iubirii. Claudiu Mirea este un artist muzical complet cu o voce extraordinară, câştigător al concursului “Megastar” (ediţia din 2009), alături de trupa Buzz. În 2011 a participat la emisiunea “Vocea României”, în echipa lui Horia Brenciu. Întrebat de ce s-a înscris în aceste două competiţii, Claudiu declara că ”În afară de faptul că îmi place competiţia, m-am înscris la emisiuni pentru a capătă experienţă în televiziune şi în speranţa că voi avea ocazia să ies din underground şi să cant alături de artişti consacraţi”.

Asculta   Claudiu Mirea – Magnet

“Am scris câteva versuri şi am făcut o linie melodică pe o armonie de chitară pe care deja o aveam şi încet încet a apărut o idee de piesă. Am fost la Mihai Ogăşanu şi i-am arătat ce am făcut. Mihai a fost încântat, a decis să se apuce de lucru. El i-a dat un aer fresh şi i-a construit un groove cool care reflectă exact ideea şi mesajul piesei “Magnet”! Fiecare dintre noi vine cu o viziune diferită şi tocmai asta e frumuseţea. Mihai este parte din zona mai electro a muzicii iar eu i-am adus un aer de pop rock…”, spune Claudiu.

“Dreptul de a iubi şi a fii iubiţi ne este dat încă de la naştere şi este principala lege ce stă la baza întregului univers şi al existenţei noastre pe această planetă”, a mai adăugat artistul.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *