Claudia Pavel feat Dante Thomas - A Guy Like You

Claudia Pavel feat Dante Thomas – A Guy Like You

loading...

Claudia Pavel feat Dante Thomas – A Guy Like You

In luna dragostei, Claudia Pavel lanseaza o noua melodie si ne surprinde cu o super colaborare internationala. „A guy like you“ este piesa pe care artista ne-o propune pentru aceasta perioada a anului. Compusa si produsa in Germania, melodia „A guy like you“ este un melanj pop-dance si este interpretata alaturi de artistul american Dante Thomas.

claudia-pavel-cream-dante-thomas-videoclip-a-guy-like-you

Claudia Pavel se intoarce cu un nou single si un videoclip in care arata mai bine ca oricand, A Guy Like You, un featuring cu Dante Thomas. Piesa beneficiaza si de un videoclip in regia lui Bogdan Daragiu, care emana senzualitate si sex-appeal.Claudia a facut un adevarat teasing inainte de aparitia noii ei piese si a postat o multime de poze pe contul de Facebook de la filmarile videoclipului, asa ca suntem curiosi sa vedem rezultatul final.

Asculta   Claudia Pavel feat Dante Thomas – A Guy Like You

Piesa in colaborare cu artistul american Dante Thomas are un videoclip, in regia lui Bogdan Daragiu, care emana senzualitate si sex-appeal. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul echipei de productie a Claudiei din Germania si s-au inteles din prima sa colaboreze pentru acest single.

Imi place sa cant in limba engleza, iar este una dintre piesele mele preferate. Mi-a placut sound-ul din momentul in care am auzit demoul cu vocea lui Dante. Am stiut de atunci ca vreau sa lucram impreuna si m-am bucurat ca a acceptat provocarea, a declarat Claudia Pavel.

Dante a devenit cunoscut in industria muzicala internationala o data cu lansarea hit-ului Miss California, single ce a ajuns in topul clasamentelor de specialitate in tari precum Germania, Franta, Italia sau Olanda. Artistul a cantat in deschiderea turneului N’Sync si piesele sale au ajuns inclusiv in celebrul top Billboard Hot 100. „Mi-a placut sa cant impreuna cu Claudia pe aceasta piesa, este o artista pe cat de frumoasa pe atat de talentata!” a declarat Dante Thomas.

Spre finalul anului trecut, cantareata s-a intors cu un nou single in limba engleza, Privilege, dupa ce in vara lansa prima ei piesa dupa o perioada indelungata,Suna-ma.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *