Ciprian Robu - What Is Love, single nou

Ciprian Robu – What Is Love

loading...

Ciprian Robu – What Is Love

DJ-ul şi producătorul Ciprian Robu, o prezenţă de senzaţie în zona muzicii electro-house, recunoscut prin sunetul modern, eclectic şi complex, revine cu o interpretare unică pentru una din cele mai populare piese din lume. “What Is Love” de la Haddaway a devenit una din cele mai cunoscute piesă din lume la începutul anilor ’90. Asigurându-şi titlul de hit absolut, piesa a ocupat poziţii de top în peste 13 ţări din lume. Cover-urile ce au urmat din partea artiştilor precum Diane Birch, Sharaya J, Kiesza dar şi rapperii americani Eminem şi Lil Wayne prin varianta lor “No Love”, au menţinut-o în atenţia presei în cei 23 de ani de la lansarea oficială.

ciprian-robu-22062016

Despre decizia care i-a motivat alegerea, Ciprian declară: “Unul din cover-urile mele favorite e cel a lui Daughter pentru piesa “Get Lucky” (Daft Punk), cover care a reuşit cu succes să transforme o piesă veselă în una nostalgică. Mi-a plăcut atât de mult ideea asta de a schimba feeling-ul general al piesei într-un mod atât de brutal încât am zis că trebuie să încerc şi eu asta. Varianta mea pentru “What Is Love”, a celor de la Haddaway este una care schimbă starea generală pe care ţi-o dă iniţial piesa originală şi care se încadrează perfect în muzica pe care eu o iubesc cel mai mult, muzica electronică. Şi încă unul din motivele pentru care am ales “What Is Love” e că îmi place tare mult cum o cântă Mihai Farkas (Ja’ Mike), vocea care însoţeşte acest cover”.

Asculta   Ciprian Robu – What Is Love

Ciprian Robu s-a remarcat inca din 2011, fiind o adevarata senzatie in zona muzicii electro-house, mixurile sale avand un sound modern, occidenta si complex. A lansat impreuna cu Blanche piesa de succes “Fun (O Eh A)”, ale carei ritmuri au ajuns pana in Grecia. Astfel, i s-a propus sa faca un remake al acesteia in colaborare cu artista locala Eleni Foureira, chiar in limba greaca. Cu ocazia aceasta a si sustinut cateva concerte in Grecia, dar si in Romania. Mai apoi, a mai lansat o piesa alaturi de Blanche, “Bang Bang”, iar in 2014 a remixat cunoscuta piesa a lui Connect-R feat. Corina – “Of Corso”. De curand, Ciprian s-a remarcat cu o noua piesa, de data aceasta in limba spaniola, „Para ti y para mi” care a beneficiat si de un videoclip extrem de interesant si inedit.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *