CIARA - DOSE, single nou

CIARA – DOSE

loading...

CIARA – DOSE

La 3 ani de la apariția albumului ”Jackie”, Ciara revine în forță cu un single menit să zguduie puțin topurile muzicale. Noua melodie a artistei se numește ”Dose” și are un mesaj motivațional: ”Atunci când cazi…ridică-te și mergi înainte”. Cu o energie debordantă, ce ar intimida-o puțin și pe Beyonce, Ciara ne arată în noul ei videoclip că este o femeie puternică, care nu se lasă îngenunchiată de nimeni și nimic. ”Dose” are un puternic mesaj motivațional, artista vorbind în versurile piesei despre puterea de a depăși orice obstacol și de a nu ține cont de prejudecățile celor din jur: “I’m a groundbreaking woman/ I get loud when I wanna/ Put me down, I’ll go harder”. Noul single ”Dose” va fi inclus pe următorul album al artistei, la care se lucrează de anul trecut.

“Sunt super, super entuziasmată de noul meu album. M-am distrat atât de mult lucrând la el. Am început de fapt să lucrez la el cu puțin timp înainte de a o naște pe Sienna așa că a fost super distractiv; am dansat în studio cu burtica mea. Dar am revenit asupra lui și lucrurile încep să se contureze”, a declarat Ciara.

Asculta  CIARA – DOSE 

În 2015, Ciara a lansat albumul “Jackie“, un material ”pe care a visat să-l lanseze dintotdeauna”. Discul a inclus single-urile ”I Bet” și ”Dance Like We’re Making Love”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *