Chris Thrace – Ma` Mind

loading...

Chris Thrace – Ma` Mind

Chris Thrace a lansat astazi noul single „Ma’Mind”, piesa fiind lansata impreuna cu un videoclip. Noul single „Ma’Mind” a fost lansat alaturi de Cat Music si are un sound foarte fresh pe care il veti indragi imediat. Videoclipul ne duce imediat cu gandul la mare, la soare si binenteles la voia buna pe care o vom avea in aceasta vara. Piesa a fost scrisa de Cristian Tarcea & Valentin Tulica. Cristian Tarcea aka Chris Thrace lanseaza alaturi de Cat Music piesa „Ma’ Mind’”. Artistul lucreaza in studioul sau la mai multe proiecte iar acest lucru este de remarcat.

10007520_10201952991208968_6812766877268705969_n

Chris s-a nascut intr-o zi de aprilie a lui 1993, in zodia berbec, zodia despre care spune ca imi pune caracterul in evidenta, fiind foarte incapatanat dar si ambitios in acelasi timp. Cristian Tarcea studiaza pianul , percutia , teoria , muzica si tot ce tine de ea. Productia muzicala l-a atras mai tarziu , cam prin anul 2000 cand tatal lui i-a facut cadou primele programe pe care puteam face muzica atunci. De atunci Cristian Tarcea a inceput sa lucreze, si asa a ajuns sa-si produca propriile piese.

Asculta  Chris Thrace – Ma` Mind

Chris Thrace spune ca nu se imagineaza facând altceva în afara productiei muzicale. Sa produca muzica este o placere. Nu credea ca exista altceva care sa ii placa atât de mult. Melodiile tanarului Cristian Tarcea sunt difuzate si în Turica sau Grecia, la posturile de radio de profil. Chris spune ca pare un fel de Inna în varianta masculină, sau măcar același început de poveste. Coincidența pleacă din același oraș. Dacă continuă așa,  are multe șanse să se afirme atât la noi cât și pe afară. Se vede că are potențial.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *