Charli XCX - 5 In The Morning

Charli XCX – 5 In The Morning

Charli XCX – 5 In The Morning

Charli XCX a lansat un videoclip senzual pentru piesa ”5 In The Morning”. Vizualul este regizat de Bradley & Pablo.  Piesa ”5 In The Morning” vine după două mixtape-uri: ”Number 1 Angel” și ”Pop 2”. În luna iunie, Charli XCX a apărut pe două piese, colaborând cu Rita Ora, Cardi B și Bebe Rexha pentru single-ul ”Girls” și cu Tove Lo, Icona Pop, Elliphant și ALMA pentru melodia ”bitches”. Charli XCX are în discografie 4 mixtape-uri și 2 albume, ajungând cunoscută datorită unor colaborări.

„Când lucram la ”Number 1 Angel”, diferențiam ceeea ce făceam pentru mixtape de restul”, a detaliat Charli XCX pentru Rolling Stone, explicând că muzica pentru album e diferită de mixtape. „Acum nu prea mai fac diferențe. Cred că voi mai face un album, dar ce mai e un album acum? Intenția mea în acest moment este să lansez cât de multă muzică pot, indiferent dacă sunt colaborări sau piese proprii”, declara Charli XCX.

Asculta   Charli XCX – 5 In The Morning

Artista britanică are în palmares două piese ajunse pe prima poziție în US Billboard Hot 100. Una dintre ele este colaborarea cu Icona Pop pentru piesa ”I Love It” și cealaltă este featuring-ul cu Iggy Azalea pentru piesa „Fancy”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *