Cezar Stratan feat Cleopatra Stratan - Mami, single nou

Cezar Stratan feat Cleopatra Stratan – Mami

loading...

Cezar Stratan feat Cleopatra Stratan – Mami

Cleopatra Stratan, fetita care in urmă cu 12 ani intra in Cartea Recordurilor, primind titlul de ”Cel mai tanar cantaret de succes”, a revenit cu o nouă piesa, înregistrata impreuna cu fratele ei mai mic, Cezar Stratan. Melodia se numeste ”Mami” si vorbeste despre suferinta copiilor ramasi fara parinți. Melodia are un mesaj emotionant, versurile fiind accentuate atat de interpretarea reusita a celui mai tanar membru din familia Stratan, cat si de videoclipul de tip reportaj, ce transporta privitorii în cartierele saracacioase ale tarii.n”Mami” marcheaza debutul lui Cezar Stratan. In varsta de doar 8 ani, băiatul lui Pavel Stratan lanseaza prima lui piesă în colaborare cu sora sa, Cleopatra Stratan.

„Mami, de mă auzi, să știi că eu nu plâng, doar așa, un pic, am ochii uzi. Doar tu mi-ai spus că bărbații nu plând, decât de fericire”, sunt câteva versuri interpretate de Cezar în videoclip. Pavel Stratan este cel mai emoţionat tatic si are toate motivele din lume sa se simta asa. Copiii artistului au lansat impreună prima lor piesa la care au muncit pe branci. Cleopatra, care cand s-a lansat avea doar trei anisori, este acum o adevărată frumoasă, care şi-a depăşit tatăl în înălţime, iar Cezar interpreteaza cu lacrimi in ochi melodia, fiind un foarte bun actor. Cunoscută în multe ţări din Europa, Cleopatra se află la prima piesă cu fratele ei mai mic, Cezar, care are şi el o interpretare de excepţie.

Asculta  Cezar Stratan feat Cleopatra Stratan – Mami

Intr-o lume agitata, „Mami” este o piesă plina de emotii, care face apel la toate mamele să fie mai atente cu copiii lor. Poreclită în presă ”Cleo”, sora lui Cezar debuta în 2005 cu piesa ”Ghita”. Avea atunci doar 3 ani, abilitatea sa de a retine si interpreta versuri uimind industria muzicala. Videoclipul piesei ”Ghita” a strans in scurta vreme un numar record (la acea vreme) de 50 de milioane de vizionari pe YouTube, albumul ei de debut fiind premiat cu triplu Disc de Diamant.

În 2007, Cleopatra Stratan a intrat în Cartea Recordurilor, primind 6 diplome:

Cel mai tanar artist care a lansat un album de succes.
Cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de 2 ore in fata unui public numeros.
Cel mai bine platit artist care a primit 10 000 de euro pentru o singură piesa.
Cel mai tanar interpret care a primit 3 premii MTV.
Cel mai tanar interpret care a avut un hit într-o tară la nivel national.
Cel mai tanar cantaret de succes.

In varsta acum de 15 ani, Cleopatra Stratan va reveni pe scena cu prilejul lansarii noului album „Totu-i despre viata”. Discul va fi prezentat publicului pe 10 decembrie, in cadrul unui concert al familiei Stratan la Palatul National din Chisinau.

„Sper că acest clip le va aminti chiar și celor care nu au suflet, că au”, a scris Pavel Stratan pe pagina sa de Facebook, referindu-se la mesajul din piesa interpretată de copiii săi.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *