Celine Dion - The Show Must Go On, single nou

Celine Dion – The Show Must Go On

loading...

Celine Dion – The Show Must Go On

Celine Dion transmite publicului un mesaj puternic. După moartea soțului și a fratelui ei, artista canadiană încearcă să depășească evenimentele tragice din viața sa, lansând single-ul „The Show Must Go On”, în traducere: ”Show-ul trebuie să continue”. Melodia este o reinterpretare a hitului Queen din 1991. La începutul anului 2016, Celine Dion a trecut prin momente extrem de dificile. Două persoane dragi din familia sa au murit de cancer. Soțul ei, René Angélil, s-a stins din viață pe 14 ianuarie, doar două zile mai târziu murind și fratele ei, Daniel.

celine-dion-the-show-must-go-on

După o perioadă în care a dorit să stea departe de ochii presei și ai publicului, Celine Dion revine cu un nou single, ce poartă cu sine un mesaj puternic. ”Viața trebuie să continue”, ne spune artista canadiană prin piesa „The Show Must Go On”, o reinterpretare a hitului lansat de Queen în 1991. Pentru noua versiune a acestei melodii, Celine Dion a colaborat cu Lindsey Stirling, o artistă recunoscută pentru felul unic în care reușește să îmbine muzica clasică, dubstepul și dansul modern.

Asculta  Celine Dion – The Show Must Go On

Celine Dion și Lindsey Stirling, au interpretat live piesa „The Show Must Go On”,  la cea de-a 24-a ediție a galei Billboard Music Awards. Evenimentul a avut loc pe 22 mai (duminică) în Las Vegas.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *