Carmen – Morile de Vant

loading...

Carmen – Morile de Vant

După featuringul cu Doddy, „O baladă”, Carmen revine cu un single nou. Piesa se numeşte „Morile de vânt” şi are influenţe pop-raggaeton. Mesajul e inspirat din viaţa oricărei femei, indiferent de vârstă, care a trecut prin experienţele mai puţin plăcute ale iubirii. Scoate hit dupa hit si se bucura de succes de cand s-a lansat pe piata muzicala. Artista pare să fi trecut la alt nivel și din punct de vedere al imaginii, căci e din ce în ce mai sexy. Noua melodie, care va avea în curând și un videoclip, se numește „Morile de vânt” și are influențe pop și raggaeton. Carmen e din ce în ce mai provocatoare. Cea mai nouă piesă a artistei ajunge la inimile fanilor. Carmen, a reuşit să rupă topurile cu piese precum „Domino”, „SOS” sau „O baladă, iar acum lansează un nou single, care se anunță a fi hitul verii.

618x395_14658940372f68121a

Mesajul piesei este inspirat din viața fiecăruia dintre nou, spune Carmen, care a trecut de la adolescenta cuminte la o adevărată bombă sexy. “Muzica se simte, oamenii se hranesc cu sentimente si atunci sunt sigura ca mesajul va ajunge la inimile lor”, spune Carmen, cu gandul la noua piesa. “Noul meu single se numeste “Morile de vant”. Producția, compoziția și textul piesei au fost realizate în cea mai mare parte de Marius Dia în studiourile Panda Music, alaturi de GEØRGE, Mihai „Spectru”, Idu Andrei si Lorean Georgian. Este o piesa cu un mesaj real, inspirata din viata oricarei fete, in ea se poate regasi atat o adolescenta, cat si o femeie aflata la maturitate, trecuta prin experiente mai putin placute ale vietii amoroase, dar din care a invatat lectii valoroase, care contureaza personalitatea. Toate am fost dezamagite la un moment dat si ne-am pierdut speranta, fie si pentru o secunda. Si atunci ne intrebam: oare „Toti baietii sunt o apa si un pamant?”raspunsul este unul singur: trebuie sa avem incerdere in noi insine, sa fim puternice si sa trecem peste orice dezamagire”, a mai completat artista.

Asculta  Carmen – Morile de Vant

Intrebata care dintre piesele pe care le-a lansat pana acum ii este mai aproape de suflet, Carmen a motivat ca melodiile ei au, fiecare, cate un farmec aparte. “Desi imi plac toate piesele mele pentru ca sunt unice si fiecare reprezinta o parte din viata mea sau o latura a personalitatii mele, “Living the moment” este piesa mea de suflet. O balada plina de speranta, motivatie, care mereu imi da puterea de a merge mai departe, o adevarata terapie pentru inima si minte”, declara Carmen a carei piesa de debut “Domino” s-a bucurat de un real success si a facut anul trecut aproape 27 de milioane de view-uri.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *