Carla’s Dreams – Imperfect

Carla’s Dreams – Imperfect

Carla’s Dreams a lansat noul single, „Imperfect”. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Roman Burlaca. La câteva zile după lansarea unei piese destinate vorbitorilor de limbă rusă „Triunghiuri”, Carla’s Dreams a revenit cu un single în limba română. Piesa „Imperfect” a fost compusă de Carla’s Dreams și Alexandru Cotoi, versurile fiind semnate de trupă. „Imperfect”, noua melodie care se află deja pe buzele tuturor, are toate şansele să devină hit, aşa cum s-a întâmplat, până acum, cu toate melodiile trupei. Videoclipul piesei „Imperfect” a fost regizat de Roman Burlaca, fiind produs de Global Records și echipa BR Films. Filmările s-au desfășurat în București.

1473196049_carlas-dreams-imperfect

Formația Carla’s Dreams a anunțat recent că lucrează la un album în limba rusă. Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube și au ocupat locul 1 pe radio și TV în România. Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit și radiourile din Rusia, Franța, India, China. Cântecul este în topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croația, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria și Italia. La finalul lunii septembrie, Carla’s Dreams va merge în turneu de promovare în Franța și are concerte programate în Dubai, România, Rusia și Moldova.

Asculta   Carla’s Dreams – Imperfect

Mesajul cântecului ajunge la fiecare dintre noi: „Oricât am fi de imperfecți, avem sufletul pereche undeva în această lume și ne găsim jumătatea, iar iubirea adevărată trebuie să învingă în fața prejudecăților pe care societatea le creează”. “Pentru că vă iubim, pentru că sunteți alături de noi. Mulțumim! V-am cuprins”, au spus cei de la Carla’s Dreams, recunoscători fanilor pentru toată susținerea de care s-au bucurat.

Comentariile pozitive curg pe pagina băieților: „Imperfect e prea perfect”, „Este o piesă extraordinar de frumoasă. Felicitări!”, „Trăiri, emoții, lacrimi, dragoste, suferința, toate într-un cântec perfect. Bravo!”, „Un nou hit! Este o piesă superbă, mai mult decât perfectă!”, au scris fanii entuziasmați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *