Carla's Dreams - Dragostea din Plic, singlwe nou

Carla’s Dreams – Dragostea din Plic

loading...

Carla’s Dreams – Dragostea din Plic

Carla’s Dreams revine în atenţia publicului cu un videoclip inedit pentru piesa „Dragostea din plic”. Este vorba de un real ”scurt metraj”, care spune povestea a iubirilor pe interes. Personajele sunt groteşti şi exagerări ale unor clişee, dând o senzaţie teatrală clipului. ”Dragostea din plic” are o poveste ușor atipică față de clipurile cu care ne-a obișnuit Carla’s Dreams până acum. Melodia a fost cântată pentru prima oară cu fix un an şi o săptămână în urmă şi acum primeşte şi un material video. Acesta este un veritabil scurt metraj, o poveste dintr-o altă epocă, spusă la un bordel şi motel de la periferie. Hazul amar de necaz din scenariu îi vede pe Costel, instalator şi Nelu, şef de lucrare vizitând un bordel. Acolo se află o matroană bătrână, care îşi tot face unghiile şi suspină după un iubit. Carla’s îşi recită „poezia” sub forma unor trupeţi plictisiţi, dar şi prin gura unei pisici demne de Alice in Wonderland. Muzica este realizată de către Carla’s Dreams şi Alexandru Cotoi, iar clipul este regizat de către Roman Burlaca.

yu_91570400

Videoclipul e regizat de același Roman Burlaca și are câteva secvențe care te vor induce în eroare.Spre deosebire de hiturile catchy de la Carla’s, melodia aceasta este mai introspectivă şi lentă. Cu beat-uri lente, o trompetă melancolică şi un bas furat de la dubstep, aceasta creaţie e cu siguranţă eclectică. Videoclipul e undeva intre parodie, absurd si metafora, o poveste despre Galina, care isi vinde farmecele si ar vrea si iubire, dar in final ramane cu pestele. Si asta la propriu, pentru ca are in mijlocul dormitorului o cada plina cu peste in care se va scufunda intr-un final, plangandu-si amarul. In acelasi timp, in restaurantul de la parter, un cuplu danseaza de zor pe muzica unei formatii apatice, totul in regia lui Roman Burlaca. Roman Burlaca este un regizor basarabean în vârstă de 24 de ani, el fiind şi producătorul video al proiectului Carla’s Dreams. Face parte de la început din grup şi s-a ocupat de clipuri hit precum „Sub pielea Mea” sau „Antiexemplu”.

Asculta   Carla’s Dreams – Dragostea din Plic

Dragostea din plic nu e primul single pe care Carla’s Dreams l-au lansat de curand. I-am ascultat si cu „Antiexemplu”, o piesa cu un mesaj puternic, asta dupa succesul pe care l-au avut anul trecut cu piese ca „Imperfect” sau „Unde”. In plus, au colaborat cu Antonia pentru „Suna-ma”, iar pentru Nicoleta Nuca au compus „Amintiri”, in timp ce Ruby a urcat in clasamente cu o alta piesa semnata de moldoveni, „Nu caut iubiri”. În ultimii ani, Carla’s Dreams a reuşit să devină un nume pătrunzător în industria muzicală din Moldova, dar şi din România. A cântat alături de cele mai în vogă artişti din România, cum ar fi Loredana Groza, Inna, Antonia şi Delia Matache. Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock si pop. Carla’s Dreams pregăteşte un concert în data de 13 mai la Arenele Romane şi vine după un an 2016 excelent. Trupa a câştigat anul trecut 8 distincţii la Media Music Awards.

Versurile melodiei “Dragostea din plic”

Mai vino, draga, pe la mine
Te rog, vino pe la mine
Cu toate ca la mine deloc nu-i bine, nu

Tu stii, eu inca te astept aci
Eu nu-ti promit c-o sa ma schimb
Dar o sa fac cum iti place
Nu-mi rupe sufletul pentru o inima lasata-n pace

Nu, nu se simte dragostea din plic
Si, daca as putea, te-as mai tine un pic

Tu ai iubit pe altcineva pe ascuns
Cat el te iubea nebuneste
Pacat de baietas, iti aducea fructe si flori
Dar tu alesesi peste

Tu ai iubit pe altcineva pe ascuns
Cat el te iubea nebuneste
Pacat de baietas, iti aducea fructe si flori
Dar tu alesesi peste

N-am 16 ani, dar pot fi suparat
Indragostit si suparat pot fi
Dar nu pot fi, in acelasi timp, si sarac, si bogat

O sa-mi gasesc o alta fata, alergica la diamante
Si pentru care banii-s praf si care m-ar iubi
Chiar daca ar avea doar o pereche de pantofi in dulap

Nu, nu se simte dragostea din plic
Si, daca as putea, te-as mai tine un pic

Tu ai iubit pe altcineva pe ascuns
Cat el te iubea nebuneste
Pacat de baietas, iti aducea fructe si flori
Dar tu alesesi peste

T*rfo, tu ai iubit pe altcineva pe ascuns
Cat el te iubea nebuneste
Pacat de baietas, iti aducea fructe si flori
Dar tu alesesi peste

Nu, nu pot sa uit dimineata-n care ai plecat
Dimineata in care eu la tine am strigat
Atunci cand mi-am gasit pe pat camasa necalcata

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *