Carla's Dreams - Antiexemplu, single nou

Carla’s Dreams – Antiexemplu

loading...

Carla’s Dreams – Antiexemplu

Cu 3 luni înainte de lansarea celui de-al doilea album din carieră, Carla’s Dreams a lansat piesa care dă titlul albumului și sună bine de tot. „Antiexemplu” e despre oameni obișnuiți și are șanse să răstoarne topul preferințelor tale muzicale. Piesa este despre exemple mai mult sau mai puţin demne de urmat şi despre ce înseamnă să fii om, până la urmă, cu bune și cu rele, „Pentru că aşa simţim”. Carla’s Dreams începe anul 2017 cu piesa “Antiexemplu”, pe care o lansează împreună cu un videoclip. Noul single denumește albumul pe care trupa îl va lansa pe 13 mai la Arenele Romane. Videoclipul noului single a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani. Carla’s Dreams a fost marele câștigător al Media Music Awards 2016, primind 7 trofee: Best Song, Winter Hit, Best Group, Media Forest Award, Best Video, Best Youtube și Most Wanted Artist by ASUS Fans.

im_68eca95d1526a4fa47fb3ad71ea63510

Carla’s Dreams pregătește un nou show de amploare la Arenele Romane, pe 13 mai 2017. Atunci se va auzi live noul album “Antiexemplu”, pe care sunt incluse piese deja cunoscute, dar și piese noi care vor fi interpretate în premieră.La acest concert, Carla’s Dreams va avea si invitati surpriza, care vor fi anuntati in perioada urmatoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane, din mai 2016, a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani, care au venit să îi asculte live pe artiștii lor preferați. La concert au participat și invitați surpriză, printre care s-au numărat: Delia, Loredana Groza, ANTONIA. Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova.

Asculta   Carla’s Dreams – Antiexemplu

Piesa ”Antiexemplu” a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi, producător cu care trupa a mai lucrat pentru piesele “Te rog”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea (eroina), “Acele” și “Imperfect”.

“’Antiexemplu’ este piesa care dă numele concertului și albumului pe care îl vom lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live cu invitați surpriză. În “Antiexemplu”, ne-am permis câteva licențe, chiar și titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificația căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta și în continuare, în diferite viziuni”, a declarat Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams lansează album după album! Dacă în 2016 am ascultat pe repeat albumul „NGOC”, anul viitor ne vom bucura de un nou material discografic, „Antiexemplu”, care va fi lansat în cadrul unui show la Arenele Romane, pe 13 mai 2017. Albumul va cuprinde o parte dintre piesele deja cunoscute, dar vom avea ocazia să ascultăm și câteva single-uri noi, pe care sigur le vom îndrăgi. La concertul din 2017, Carla’s Dreams vor avea și invitați-surpriză care vor fi anunțați în perioada următoare. Carla’s Dreams sunt artiști în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 și 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptamani întregi: „Cum Ne Noi”, „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele”, „Imperfect”.

Videoclipul piesei a fost regizat, așa cum ne-am obișnuit, de Roman Burlaca. În câteva ore de la lansarea pe YouTube, videoclipul a acumulat 156.736 de vizualizări și peste 19.000 de like-uri. Menţionăm că muzica celor de la Carla’s Dreams cucereşte şi alte ţări, printre care România, Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franta, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria.

Versurile melodiei “Antiexemplu”

Se spulbera vise cand le atingi sau le uiti
Se pierd in trecut si atunci cand nu le atingi
Ramane doar sa te opresti si sa asculti
Ecouri strigate de noi, fiind mici

Esti tu, oare, ce ai visat sa devii, da’ eu nu
Si nu-ti pot canta despre asta, tu iarta-ma
Esti sincer si true, aproape perfect, da’ eu nu
Si nu voi vorbi despre tine, tu iarta-ma

Ai viata superba si obtii tot ce vrei mereu, da’ eu nu
Asa ca nu voi canta despre asta, tu iarta-ma
Esti parinte exemplu si ai fost copilul perfect, da’ eu nu
Si nici nu pot fi, tu iarta-ma

Sunt doar un om ce trece prin timp, gresind zi de zi si invatand
Nu sunt exemplar, dar poate voi fi un antiexemplu istoric, curand
Eu sunt doar un om ce trece prin timp, gresind zi de zi si invatand
Nu sunt exemplar, dar poate voi fi un antiexemplu istoric, curand

Eu nu am sapat o fantana si nu am zidit vreun templu
Eu nu am fost prietenos uneori, poate sunt un antiexemplu
Nu am mers prea des la parinti si nu mi-am cuprins prea des copiii
N-am facut public stransul din dinti, deci poate sunt un antiexemplu

Beau prea mult, uneori fara nici un motiv, si ma-mbrac uneori prea funebru
Dar cu fie ce ani tot mai mult imi dau sfaturi, deci sunt un antiexemplu
Nu sunt foarte activ social, nu am nicio insigna de membru
am doar timp limitat si in curand veti rosti “El a fost doar un antiexemplu”

Sunt doar un om ce trece prin timp, gresind zi de zi si invatand
Nu sunt exemplar, dar poate voi fi un antiexemplu istoric, curand
Eu sunt doar un om ce trece prin timp, gresind zi de zi si invatand
Nu sunt exemplar, dar poate voi fi un antiexemplu istoric, curand

Eu sunt doar un om ce trece prin timp, gresind zi de zi si invatand
Nu sunt exemplar, dar poate voi fi un antiexemplu istoric, curand

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *