Carine - No Time, single nou

Carine – No Time

loading...

Carine – No Time

Cantareata Carine din Republica Moldova, pe numele real Corina Chiperceanu, a lansat o melodie noua, ”No Time”.  Culoare, o atitudine cool si un vibe misterios, asa poate fi descris „No Time”, cel mai nou clip lansat de Carine pe canalul de YouTube al Cat Music. Single-ul este compus de catre Nicoleta Gavrilita, Mihaela Arsene si produs de catre DJ Sava, cel alaturi de care artista a colaborat si pentru prima sa piesa. Regizat de San, videoclipul a fost filmat in Bucuresti pe parcursul a 24 de ore. Treanță Marcel Cristian și Sava Constantin (DJ Sava) s-au ocupat de aranjamentul instrumental, iar regia videoclipului noului single ”No Time” (Carine) îi aparține lui Anton Sandu (SAN).

„„No Time”are o poveste speciala. Era un instrumental pe care il facuse DJ Doppe impreuna cu DJ Sava. Le-am zis sa mi-l trimita si mie si din momentul acela, l-am ascultat pe repeat. A fost prima oara cand am simtit asa ceva legat de o piesa. Am zis sa o inregistrez sa vad cum iese si prin starea pe care o aveam, am reusit sa transmit tot”, declara Carine.

Asculta  Carine – No Time

Dupa succesul colaborarii cu DJ Sava pentru piesa “Sea Lo Que Sea”, in urma cu opt luni artista a lansat “Magique”, prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual. Recent, Carine a urcat pe scena in fata a mii de oameni alaturi de DJ Sava, in cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Balcani.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *