Cardinale - Forever Young, single nou

Cardinale – Forever Young

Cardinale – Forever Young

Cardinale, cel mai nou Girl-Band, te invita sa fii “Forever Young”. “Forever Young”, single-ul lor de debut, este inspirat de misiunea trupei, iar fetele spera ca aceasta piesa sa devina imnul celor care nu sunt confortabili in propria piele si totodata un indemn pentru ca acestia sa-si urmeze visurile. Alcatuit din 4 tinere talentate, Cardinale inseama Karina, Alexa, Roberta si Daniela. Istoria din spatele trupei suna ca o poveste ce se indreapta catre un final fericit. Nascute si crescute in Bucuresti, fetele erau o prezenta regulara la diferite concursuri de talent inca din scoala primara, fiecare participand individual, formand insa o legatura in spatele cortinei.

music-picture-10-720x415

Participarea fetelor la concursuri a devenit tot mai rara in anii urmatori, iar curand cele 4 nu au mai avut ocazii sa se intalneasca, pastrandu-se doar prietenia dintre Roberta si Karina. Cativa ani mai tarziu, cele 4 fete se reintalnesc prin intermediul unor prieteni comuni si vorbesc pentru prima data de infiintarea unei trupe, la initiativa Karinei, care avea deja un contract cu casa de discuri Roton. A urmat o perioada de cautare pentru noua trupa, incercand sa-si gaseasca atat un nume potrivit, un sound specific, dar si o imagine si directie unitara. Inspirate de miscarea “Love Yourself” si “Natura Beauty”, artistele decid sa-si imbratiseze “defectele”, alegand astfel si scopul trupei: sa inspire o noua generatie de adolescente sa-si accepte “defectele” si sa inteleaga ca frumusetea vine din interior.

Asculta   Cardinale – Forever Young

“Este un seniment care vine din interior, fie ca ai 18 ani, fie ca ai 70. Fericirea este cea care te mentine tanar, asa ca atata timp cat sufletul tau este fericit, varsta devine doar un numar”, declara Cardinale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *