CandyShop - Iarna intre noi, single nou

CandyShop – Iarna intre noi

CandyShop – Iarna intre noi

Odata cu prima zapada ce s-a pus peste multe orase din Romania, proiectul CandyShop ne surprinde cu un fulg de zapada muzical, “Iarna intre noi”. Single-ul “Iarna intre noi” este compus de catre membrii proiectului CandyShop. Vocea cu un ambitus care ii ofera posibilitati nelimitate, catchy, proaspata si energetica ii apartine Anei Maria Rosu. Cand intri in magazinul de dulciuri, dispozitia ti se schimba. Culorile, aromele, gusturile promise sunt atat de diferite si de tentante, incat e imposibil să nu găsești ceva special și pentru tine. În spatele proiectului stă un duo de muzicieni cu background diferit, care se completează reciproc, atribuindu-și roluri cu rigoare matematica, alaturi de o voce noua, dar puternica. De aici numele proiectului: “Candy Shop“.

Anei Maria Rosu, declara: “Am inceput sa lucram la piesa in asteptarea unei ierni care parea ca nu mai vine si cu gandul la vara care a trecut prea repede. Dar iarna pe care o traim in noi insine este, de multe ori, mai prezenta, mai aspra si mai greu de suportat decat gerul sau zapezile oricarei ierni din predictiile meteo. N-am trecut cu totii prin asta? Si atunci a venit ideea. Ne gandim prea mult la ce-a fost, la cine sau cum este vinovat, la ce am fi putut face altfel; mai mult decat la prezent sau la viitor, mai mult decat la ce n-am dori sa facem sau mai e de facut. Iarna din noi se poate schimba oricand cu o vara torida, e suficient sa nu uiti ca iubesti, sa dai sanse, sa fii optimist, sa speri in viitor. Azi si maine, oricum ar fi ele, sunt mereu mai importante decat ieri. Pare deci o piesa de iarna sau trista, dar e una de un ‘optimism’ pe care-l apar fara retineri. De aceea, piesa e foarte aproape de mine, de experienta personala”.

Asculta  CandyShop – Iarna intre noi

Candy Shop si-a propus sa arunce “goodies” pe piata muzicala de limba romana. Dar bomboanele nu sunt mereu dulci. De data asta, dupa rozul de vata de zahar al Happyland, oferim ceva sweet&sower. Aceeasi abordare noua, acordata la ultimele tendinte in compozitie si in sunet imbraca forma unei piese si trista, si vesela, in care e imposibil sa nu te regasesti. Uita-te pe fereastra: in iarna de afara se ascund vara care a fost si promisiunea verii care va veni. La fel ca in viata ta.

“Pentru că muzica noastră este una optimistă, ușor de reținut și fredonat, dar te face să îți dorești să asculți din nou și mai mult… Este un stil de graniță, dinamic și fresh, flexând de la hip-hop la trap, care, dacă trebuie să fie încadrat într-un gen, s-ar înscrie sub umbrela bubble-base”, adaugă CandyShop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *