Camila Cabello ft. DaBaby – My Oh My

Asculta live, Camila Cabello ft. DaBaby - My Oh My, sigle nou
loading...

Asculta live Camila Cabello ft. DaBaby – My Oh My, single nou

Camila Cabello ne poarta in Hollywood-ul anilor ’20 cu un videoclip nou, lansat pentru piesa „My Oh My”. Single-ul esteiînregistrat in colaborare cu DaBaby.

Camila Cabello continuă promovarea albumului „Romance” cu piesa „My Oh My”, un single care amintește ca sound, pe alocuri, de Taylor Swift. Melodia beneficiază de un videoclip în care Camila își pune în evidență talentul actoricesc, așa cum obișnuiește să facă în majoritatea clipurilor sale.

Camila Cabello ft. DaBaby – My Oh My

Camila Cabello a ajuns în atenția publicului odată cu participarea la X Factor din 2012. Artista a ajuns până în finala competiției alături de viitoarele colege din Fifth Harmony, alături de care a lansat EP-ul „Better together” și albumele de studio „Reflection” (2015) și „7/27” (2016). Piesa „Worth it” a fost un success international, iar „Work from home” a cucerit numeroase topuri.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa „I know what you did last summer” și cu rapper-ul american Machine Gun Kelly – „Bad Things”. În 2017 a apărut piesa „Havana”, care a depășeșit pragul de un miliard de stream-uri pe Spotify, propulsând cariera tinerei artiste cu rădăcini cubaneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *