Calvin Harris ft. Rihanna – This Is What You Came For

loading...

Calvin Harris ft. Rihanna – This Is What You Came For

Calvin Harris și Rihanna au lansat videoclipul noului single ”This Is What You Came For”. Riri ne invita la party-ul ei privat dintr-un cub urias din care nu lipsesc laserele sau jocurile de lumini. Vizualul este regizat de Emil Nava, care a mai colaborat cu DJ-ul pentru clipurile ”Summer” și ”How Deep Is Your Love”. Rihanna şi Calvin Harris oferă publicului o nouă piesă pentru playlistul de vară. Noul lor single, ”This Is What You Came For”, merge pe aceeași rețetă ca și colaborarea lor anterioară din 2011, ”We Found Love”, linia melodică fiind de această dată ceva mai simplă. Piesa, aflată deja pe poziția a 3-a în iTunes Chart, este promovată acum printr-un videoclip în regia lui Emil Nava. Anul acesta, Rihanna va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc pe 14 august, în Piața Constituției din București.

Calvin Harris ft. Rihanna - This Is What You Came For

Calvin Harris avea în 2014 o avere estimată la peste 30 de milioane de lire sterline. Dj-ul a dominat topurile cu hiturile sale, dintre care amintim „We Found Love„, prima sa colaborare cu Rihanna, și ”How Deep Is Your Love” feat.Disciples. În 2012, a susținut peste 100 de show-uri live, iar onorariul său pe concert s-a învârtit în jurul sumei de 130.000 de lire sterline. Într-un interviu pentru revista Forbes, Harris a declarat că succesul său se datorează popularității incredibile de care are parte muzica dance în ultimii 3 ani. Modest, DJ-ul a precizat că s-a întâmplat pur și simplu să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit.

Asculta    Calvin Harris ft. Rihanna – This Is What You Came For

Rihanna este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală, revista Forbes plasând-o în 2012 pe poziția a 4-a în topul celor mai puternice personalități din showbiz. Cu peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Rihanna a reușit ca la vârsta de doar 28 de ani să intre în lista celor mai bine vânduți artiști din toate timpurile, în care se regăsesc nume precum The Beatles, Elvis Presley și Michael Jackson. Artista are, de asemenea, în palmares, nu mai puțin de 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) și 2 Brit Awards.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *