Calvin Harris feat. Dizzee Rascal – Hype

loading...

Calvin Harris feat. Dizzee Rascal – Hype

Calvin Harris şi Dizzee Rascal dau beatul peste cap. Au lansat o nouă colaborare după o pauză de aproape 4 ani. Noul single se numeşte „Hype”. Lansarea a fost anunţată prin mesaje identice postate de cei doi artişti pe conturile lor de Twitter şi vine după recenta apariţie a videoclipului Calvin Harris feat. Rihanna – „This Is What You Came For”. Prima oară, cei doi artişti au colaborat în 2008 la primul single de no. 1 al lui Dizzee – „Dance Wiv Me”. Au urmat „Holiday”, piesă scrisă de Harris pentru The Saturdays, dar refuzată de aceştia şi „Here 2 China” de pe albumul lui Calvin Harris din 2012, „18 Months”.

CALVIN-DIZZEE-HYPE

Dupa succesul pe care l-a inregistrat alaturi de Rihanna cu This Is What You Came Here for, Calvin Harris isi uneste fortele cu Dizzee Rascal si lanseaza „Hype”.” Hype” e un mix intre hip-hop, beat-uri house si e prima colaborare a lor dupa o pauza de patru ani. I-am mai ascultat impreuna pe Here 2 China, inclusa pe LP-ul 18 Months, lansat de Calvin Harris in 2011. „We opted for a collaboration. Straight, me and him. Which at this point where he is in his life, and career, is a blessing, a declarat Dizzee Rascal despre noua lor piesa impreuna.

Asculta  Calvin Harris feat. Dizzee Rascal – Hype

Momentan, Calvin Harris se bucura de succes in topuri, single-ul sau cu Rihanna, This Is What You Came For, fiind pe locul 6 in Hot 100 si pe 2 in US Dance Club Songs si US Hot Dance/Electronic Songs. Dylan Kwabena Millss s-a născut în 18 septembrie 1984 în Bow, Londra, cunoscut sub numele de scenă Dizzee Rascal, este un rapper, producător muzical și ocazional actor britanic. A fost membru al formației Roll Deep. Albumul său de debut, Boy in de Corner, a câștigat premiul Mercury în 2003.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *