Caitlyn - Arrive, single nou

Caitlyn – Arrive

loading...

Caitlyn – Arrive

Caitlyn a lansat videoclipul pisei „Arrivé” în care ne vorbește despre dragostea adevărată și antiteze. Caitlyn este artista care atrage atentia inca din copilarie, iar in momentele cand o auzi cantand, este un adevarat magnet pentru cei din jur.Artista care a adus la viata una dintre cele mai vechi legende romanesti, cea a Anei si a lui Manole, iar in aceasta vara a cantat una dintre cele mai colorate si optimiste piese, „Summer Sun”, lanseaza astazi un nou single, asteptat cu nerabdare de fanii artistei si nu numai. Posesoarea unei voci senzuale care insoteste piesele DJ-ului Emil Lassaria, a castigat de drept un loc aparte in inimile fanilor prin piesele „Tu Amor”, „Fiesta”, „Ana si Manole” dar si „Summer Sun”, iar „Arrive” are cu siguranta potentialul de a ajunge un adevarat hit, mai ales ca versurile si ritmul piesei sunt intr-un echilibru perfect cu stilurile house si dance preferate de public.

caitlyn

„Arrivé vorbește despre o iubire în antiteză, despre faptul că peste oricâte încercări am trece, atunci când suntem în brațele celui iubit ne este cel mai bine. Cu alte cuvinte este despre dragostea adevărată, cea care nu durează doar trei ani, iar eu cred în acest fel de dragoste și în faptul că ne putem construi relații solide dacă pe lângă iubire există răbdare și respect. Cu piesa Arrivé nu m-am abătut de la stilul meu, fiind prima piesă din 2017 dintr-o serie de piese la care am lucrat încă de anul trecut și pe care abia aștept să vi le prezint cât mai curând.” declară Caitlyn

Asculta  Caitlyn – Arrive

Single-ul „Arrivé” a fost compus de Sorin – Adrian Seniuc și Alexandra Tirtirau. Caitlyn, artistă ce a adus la viaţă una dintre cele mai vechi legende româneşti, cea a Anei şi a lui Manole, iar în această vară a cântat una dintre cele mai colorate şi optimiste piese, „Summer sun“, lansează acum un nou single însoţit de videoclip, intitulat „Arrive“.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *