Cabron feat. Stefan Banica – La masa mea

loading...

Cabron feat. Stefan Banica – La masa mea

Colaborarea masculină a verii în muzica românească vine de la Cabron și Ștefan Bănică Jr, pentru noul single ”La Masa Mea”. Melodia este însoțită de un videoclip ce prezintă o poveste cinematografică despre defecte, infidelitate, trădare și răzbunare. Este pentru prima dată când Cabron și Ștefan Bănică își unesc vocile pe o melodie. ”La masa mea” e o melodie pentru toți bărbații care au experimentat trădarea într-o relație. Atunci când nu mai știi cu cine îți împarți masa, patul și viața și ai da orice să vină cineva să-ți deschidă ochii. Despre asta e melodia lui Cabron și a lui Ștefan Bănică. Piesa e produsă în fabrica de hituri HaHaHa.

img
Noul single se numește ”La masa mea” și a fost compus de Chișaru Maxim, Minculescu Alexandru și Pop Marius. Piesa este extrasa de pe albumul „Lupu DPM”, pe care Cabron urmează să-l lanseze. O poveste cinematografică despre defecte, infidelitate, trădare și răzbunare, videoclipul piesei ”La masa mea” este regizat de Iulian Moga și îi aduce pe cei doi artiști în roluri pline de substanță, bine definite, aflate în antiteză. Toți cei care au fost înșelați se vor regăsi în piesa asta. Nu-ți dorim să treci prin asta, dar dacă ai experimentat și tu infidelitatea, confuzia și dorința de răzbunare, melodia asta e pansament.

Asculta  Cabron feat. Stefan Banica – La masa mea

„Piesa pleacă de la ideea că e posibil să stai cu un om o viață în casă și să nu-l cunoști deloc. Mă bucur că am putut să fac un așa videoclip, pentru una dintre piesele la care țin cel mai mult. Colaborarea cu Ștefan Bănică este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu găseam piesa potrivită. Este unul dintre artiștii pe care îi respect și mă bucur că mi-a ieșit și că am avut onoarea, nu doar să facem o piesă împreună, dar și să joc alături de el în filmul ăsta. Mă bucur că am găsit piesa potrivită și pentru Iulian Moga, care a reușit să facă poate cel mai ‘film-videoclip’ din ultimii 10 ani, dar cel mai mult mă bucur că am găsit piesa potrivită pentru mine și pentru planurile mele de acum încolo. V-am pupat și aveți grijă cu cine stați la masă”,declara Cabron

„Mi-a plăcut de la bun început propunerea lui Cabron. E un tip care știe ce vrea, iar asta e un aspect foarte important. Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a plăcut și am zis: de ce nu? Și așa am acceptat invitația de a colabora. Este o piesa bună, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron să dăm și câteva accente de blues prin chitară, pentru că mi se pare foarte interesantă combinația între blues și hip-hop. Este o piesă în care cred și sper să fie bine primită de public”, declara Ștefan Bănică

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din România. Și-a început cariera în 1999, când a înființat, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arata-le la toți”, o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarba”, „Dă-o tare”, un featuring cu Smiley si Guess Who, „Vocea ta” cu Voltaj sau „Adevăr sau minciună”, feat. Nicoleta Nucă.

Ștefan Bănică, actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o cariera de peste 25 de ani, este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. A susținut mii de concerte, stabilind recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, ca număr de show-uri susținute consecutiv la Sala Palatului. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare și premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *