Bruno Mars - Versace on The Floor, single nou

Bruno Mars – Versace on The Floor

loading...

Bruno Mars – Versace on The Floor

Bruno Mars ne duce inapoi in anii 90 cu noul sau single, o piesa fix despre momentele intime dintre doi iubiti, ” Versace on the Floor”. Bruno Mars a vorbit intr-un interviu recent despre procesul de compunere si productie a acestei piese pentru care are nu mai putin de sase variante: At a certain point, I needed to stop telling you we’re gonna get down, and just get down. „Versace on the Floor” e posibil sa fie noul single promovat de pe viitorul album al cantaretului american, 24K Magic.

bruno-mars-versace-floor

De altfel, primul single lansat e si cel care da titlul acestui disc si a ajuns un hit aproape instantaneu. Track-ul a urcat pana pe locul 5 in Hot 100, pe 8 in Adult Top 40 si pe 7 in US Rhythmic. 24k Magic e primul album lansat in patru ani de catre Bruno Mars si vine la un an de la succesul pe care l-a avut cu Mark Ronson si Uptown Funk, single devenit un hit al deceniului.

Asculta   Bruno Mars – Versace on The Floor

Peter Gene Hernandez, cunoscut sub numele de scenă Bruno Mars, este un cântăreț, compozitor și producător muzical american. Crescut în Honolulu, Hawaii într-o familie de muzicieni, Mars a început să creeze muzică de la o vârstă fragedă. După ce a cântat pe diverse scene din orașul său natal pe perioada copilăriei, a decis să urmeze o carieră in muzică, mutându-se în Los Angeles după absolvirea liceului. Mars a început să compună cântece pentru alți interpreți, alăturându-se echipei de producție The Smeezingtons.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *