Bruno Mars - That’s What I Like, single nou

Bruno Mars – That’s What I Like

loading...

Bruno Mars – That’s What I Like

Bruno Mars lanseaza videoclipul pentru cel mai nou single al sau, ”That’s What I Like”. Cantaretul e imbracat intr-o pereche de pantaloni sport si o camasa de piele, iar animatiile in jurul lui ilustreaza versurile, de la baut sampanie, plimbat cu masina la sclipiri de diamante. ”That’s What I Like ” e un nou hit, care a fost deja certificat cu discul de platina pentru vanzari, a ajuns pe locul 4 in Hot 100 si a devenit primul sau single care ajunge pe locul 1 in Hot R&B Songs. Track-ul are influente clare din anii 90, care se regasesc, de altfel, pe intreg albumul 24K Magic. Bruno Mars a reusit sa ajunga din nou in topuri cu primul single lansat de pe noul sau album – 24K Magic. Single-ul a urcat pe primele pozitii in topurile europene, in Billboard Hot 100 a ajuns pe locul 4, in timp ce in Rhythmic a urcat pe prima pozitie, demonstrand ca Bruno poate avea succes si dupa super colaborarea cu Mark Ronson pentru Uptown Funk.

bruno-mars-twil

LP-ul a debutat pe prima poziție în topul US Top R&B/Hip-Hop Albums (Billboard) și pe poziția a 2-a în US Billboard 200. În UK, albumul a urcat până pe poziția a 3-a. ”Pentru acest album, tocmai pentru că iubesc muzica și sunt și producător, mi-am propus să scriu un film. Mi-am spus: am să scriu un scenariu…și îl aveam deja în cap. Mă vedeam pe mine cu trupa dansând, aur peste tot și femei țipând atunci când dau interviuri”, a glumit Bruno Mars într-un interviu acordat lui Skavlan, gazda unei emisiuni transmise în Suedia, Norvegia și UK.

Asculta  Bruno Mars – That’s What I Like

Lăsând glumele la o parte, Bruno a încheiat descrierea albumului cu câteva caracteristici definitorii. ”Mi-am imaginat un album care să transmită bună-dispoziție, care să facă oamenii să danseze, să facă oamenii să se îndrăgostească, să facă dragoste și să danseze din nou”.

Noul album al lui Bruno Mars a fost pus în vânzare pe 18 noiembrie 2016. Inițial, ”24K Magic” ar fi trebuit să apară în luna martie, însă lansarea a fost amânată din cauză show-ului de la Super Bowl. Single-ul ce denumește discul, ”24K Magic”, a fost lansat pe 6 octombrie. Melodia a fost compusă de Bruno Mars împreună cu Chris Brown și Philip Lawrence, fiind produsă de Shampoo Press & Curl. Pentru videoclipul melodiei, Mars a colaborat pe partea de regie cu Cameron Duddy. Acesta evidențiază opulența la care fac referire și versurile.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *