Bruno Mars - 24K Magic, single nou

Bruno Mars – 24K Magic

loading...

Bruno Mars – 24K Magic

Bruno Mars s-a intors cu un nou single si un videoclip flashy, filmat in Las Vegas.  24K Magic e exact ce ne-am astepta de la Bruno Mars: un beat fantastic, un track despre party si un video din care nu lipsesc tinutele Givenchy , aurul, petrecerile si jocurile de noroc. Piesa denumește noul album al artistului, așteptat pe piață în luna noiembrie. Cu ”24K Magic”, Bruno Mars începe un nou capitol discografic. Melodia a fost compusă de Bruno Mars împreună cu Chris Brown și Philip Lawrence, fiind produsă de Shampoo Press & Curl. Pentru videoclipul melodiei, Mars a colaborat pe partea de regie cu Cameron Duddy. Acesta evidențiază opulența la care fac referire și versurile.Cel mai recent single al artistului american denumește cel de-al treilea album de studio, un material la care au contribuit prin compoziție sau producție nume mari ale industriei, precum Diplo, Skrillex, Adele, Mark Ronson, Jeff Bhasker.

14473973_1112800482106302_7326423421892427776_n

24k Magic e exact ce aveam nevoie de la Bruno Mars, un track upbeat numai bun pentru a da drumul petrecerii si un videoclip la fel de care sa urmeze succesului pe care l-a avut cu Uptown Funk. Discul ”24K Magic” a fost finalizat în urmă cu câteva zile, urmând a fi lansat pe 18 noiembrie 2016, prin intermediul Atlantic Records. Inițial, acest album ar fi trebuit să apară în luna martie, însă lansare a fost amânată din cauză show-ului de la Super Bowl. Tracklistul albumului nu a fost dezvăluit încă, dar primul single, ”24K Magic”, ar trebui să fie un indiciu destul de bun asupra direcției discului.

Asculta Bruno Mars – 24K Magic

”Ar fi trebui să iasă pe piață în martie, dar din cauza show-ului pe care l-a avut de pregătit pentru Super Bowl a trebuit să-l mai amâne câteva luni. Bruno are 7 piese grozave – le-am ascultat – dar în condițiile actuale, discul ar trebui să apară în septembrie sau octombrie, ca să fie eligibil pentru gala premiilor Grammy de anul viitor”, a declarat tatăl lui Bruno Mars.

Cantaretul se pregateste de lansarea albumului cu acelasi nume, programat sa apara pe 18 noiembrie, la deja patru ani de la ultimul lui material discografic – Unorthodox Jukebox. Atunci l-am ascultat cu hiturile Locked Out of Heaven, Treasure si When I Was Your Man. Chiar daca nu a lansat nimic pe cont propriu, Mars nu a lipsit din playlisturi, pentru ca anul trecut a dominat toate topurile datorita colaborarii cu Mark Ronson la piesa Uptown Funk, ajunsa un hit international..

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *