Brighi - No Dress Code, single nou

Brighi – No Dress Code

loading...

Brighi – No Dress Code

In dragoste trebuie sa fii tu insuti! In iubire nu ai nevoie de un dress code. Cântăreaţa Brighi lansează o nouă piesă cu versuri în limba engleză, „No dress code”, povestea momentelor când sinceritatea este pe primul plan în dragoste, cu un beat tropical. Noul single a fost compus de Alexandru Gheorghe şi Gabriel Bărută, iar proiectul grafic al melodiei este realizat de către Damelina Cadir. In dragoste trebuie sa fii tu insuti! In iubire nu ai nevoie de un dress code.

image-BRIGHI-03

Piesa „No Dress Code” este compusă de catre Alexandru Gheorghe şi Gabriel Bărută şi este lansată dupa single-ul şi videoclipul „Invizibilă”, o poveste manifest despre o tema extrem de delicată, traficul de persoane. Brighi şi piesa „Invizibila” sunt şi parte a unei campanii sociale dezvoltate împreună cu Politia Română, „Nu ignora fata… invizibilă”. În plus, încă din 2015, Brighi şi baietii de la YorGa au surprins publicul cu un sound fresh, un mix de pop, deep-house, electro, funk, odată cu lansarea piesele „Strop de fericire/Every drop” si „After Party”.

Asculta   Brighi – No Dress Code

Brighi lansează un nou single cu versuri în limba engleză, „No dress code”. Piesa  vorbeşte despre momentele când sinceritatea este pe primul plan în dragoste, despre oamenii care au curajul de a fi ei înşişi într-o relatie.. Proiectul grafic al piesei este realizat de către Damelina Cadir şi îi ilustrează pe Adam si Eva, exemplele primordiale care ne-au arătat că în dragoste ‘nu e nevoie de un dress code’.

„Te invităm să asculti o piesă care a fost scrisă pentru cei care nu trăiesc după reguli, ci trăiesc clipa, inspiră libertate şi nu o expiră niciodată, nu se ascund şi adesea se trezesc în situatii în care nu simt nevoia să poarte nimic, doar să se poarte pe ei înşişi. Unde? Cum? Descoperiti voi?”, declară Brighi.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *