Bonobo feat. Rhye – Break Apart, single nou

Bonobo feat. Rhye – Break Apart

loading...

Bonobo feat. Rhye – Break Apart

Bonobo a lansat videoclipul noului single ”Break Apart”  in colaborare cu  Rhye.  Piesa este extrasă de pe albumul ”Migration”, așteptat pe piață în ianuarie 2017. Bonobo a finalizat înregistrările celui de-al 6-lea album de studio. Intitulat ”Migration”, discul descrie viața, așa cum este ea văzută prin ochii producătorului englez. Albumul ”Migration” va fi pus în vânzare pe 13 ianuarie 2017. Până atunci, publicul se poate delecta cu piesa ”Break Apart”, înregistrată în colaborare cu duo-ul R&B Rhye. Piesa este prezentată publicului împreună cu un videoclip ce susține vizual în detaliu linia melodică. Regia clipului este semnată de Neil Krug.

break_apart_video

După 5 albume, nenumărate turnee, single-uri, remixuri și muncă de producție, Bonobo (Simon Green) și-a asigurat locul între cei mai importanți artiști din industria muzicii electronice. Albumului ”Black Sands”, lansat în 2010 și vândut în peste 160.000 de exemplare, i-a urmat, în 2013, ”The North Borders”, disc promovat și în România. Tematic, rezonant și captivant, albumul este extrem de coerent muzical și, totodată, o dovadă a evoluției muzicii electronice.

Asculta  Bonobo feat. Rhye – Break Apart

„Viața se compune din momente bune și mai puțin bune, segmente mai gălăgioase și mai tăcute, mai frumoase, dar și mai urâte. Muzica este o reflexie a vieții”, a declarat Bonobo, descriind astfel în linii mari noul album.

Bonobo a susținut două concerte în România. În 2013 a concertat la Arenele Romane din București, iar în 2014 a făcut parte din lineup-ul festivalului Electric Castle.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *