Bon Jovi - The Devil's In The Temple, single nou

Bon Jovi – The Devil’s In The Temple

loading...

Bon Jovi – The Devil’s In The Temple

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”The Devil’s In The Temple”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”. După ”Labour of Love”, ”Come On Up To Our House” și ”Scars On This Guitar”, Bon Jovi continuă promovarea albumului „This House Is Not For Sale” cu un nou videoclip. Melodia pentru care s-a filmat vizualul se numește ”The Devil’s In The Temple”, prin acest clip, trupa prezintâmd publicului fața mai puțin plăcută a industriei muzicale.

MANDATORY PHOTO CREDIT: David Bergman / Bon Jovi -- Jon Bon Jovi performs with his band at Broadway's Barrymore Theater in New York, NY on October 20, 2016.

Albumul „This House Is Not For Sale” a fost produs de John Shanks. Noul disc a fost înregistrat fără Richie Sambora, acesta fiind înlocuit de Phil X. Cel de-al 14-lea disc de studio din cariera trupei a fost lansat pe piață pe 11 noiembrie sub egida Island Records. Anterior acestui proaspăt contract semnat cu Island, muzica trupei Bon Jovi a fost promovată de Mercury Records, de care formația s-a desprins lansând un ultim album – „Burning Bridges”. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

Asculta  Bon Jovi – The Devil’s In The Temple

Înființată în 1983 în New Jersey, trupa Bon Jovi a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume. Bon Jovi a vizitat peste 50 de țări, printre care și România. Pe 10 iulie 2011, formația a cântat în Piața Constituției, în fața a 55.000 de spectatori.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *