Black Eyed Peas - Street Livin', single nou

Black Eyed Peas – Street Livin’

Black Eyed Peas – Street Livin’

Trupa Black Eyed Peas nu a mai venit cu ceva nou de o vreme, dar acum ii ascultam cu un track nou: Street Livin. Piesa are o tema sociala si politica, avand la baza romanul grafic care le poarta semnătura – “Masters of the Sun: The zombie Chronics”. Noul single ”Street Livin’” pune in lumina reflectoarelor patru probleme sociale si politice, care au afectat comunitatile de culoare la nivel international: agresiunile politiei, reforma inchisorilor, reforma armelor si imigrarea. BEP nu au mai lansat nici un material nou de opt ani de zile, de la aparitia “The Beginning“ si nici nu e foarte clar daca acum baietii se pregatesc de lansarea unui nou album sau e doar un simplu track.

Futuristul roman grafic este adus la viață cu ajutorul realității augumentate a unor artiști de la Hollywood și a celor mai importanți artiști hop-hop. Experiența realității virtuale “Masters of the Sun” va avea premiera mondială la festivalul de film Sundance și va fi lansată la nivel global pe 19 ianuarie. Din distribuție fac parte: Oculus, Stan Lee, Jamie Foxx, Queen Latifah, Rakim, Slick Rick și Jason Isaacs. ”Street Livin’” este primul single lansat de Black Eyed Peas fără Fergie, artista luând o pauză de la activitatea sa în formație pentru a-și promova cel mai recent album solo, ”Double Dutchess”.

Asculta   Black Eyed Peas – Street Livin’

De altfel, in 2016 trupa s-a reunit pentru o versiune speciala a hitului Where is the Love, iar la scurt timp dupa aceea Fergie a parasit grupul. De fapt, nici nu e foarte clar daca artista mai face sau nu parte din grup, pentru ca la scurt timp dupa aceasta stire, will.i.am a aparut sa spuna ca ea este inca parte din BEP. Ce e clar, insa, e ca Fergie si-a lansat cel de-al doilea album solo anul trecut. Double Dutchess a venit cu multe colaborari interesante, printre care si una cu Nicki Minaj si cu videoclipuri pentru piesele incluse pe acest album, insa nu a reusit sa aiba un succes prea mare in topuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *