Bianca Linta - Love Connection, single nou

Bianca Linta – Love Connection

loading...

Bianca Linta – Love Connection

“Love Connection“ e noua piesa a Biancai Linta, fiind un track personal, desprinsa chiar din sufletul ei. Cantareata a ales sa se exprime liber, sa se prezinte lumii asa cum este: sincera, asumata si cu inima deschisa. Videoclipul a fost filmat aproape de Resita, orasul natal al Biancai, langa unul dintre cele mai frumoase lacuri din tara – Ochiul Bei, “lacul care nu ingheata niciodata”. Aceasta a integrat detalii personale in videoclip, pictura care apare in mai multe cadre fiind realizata tot de ea. „Love connection” este produsa de Cristian Tarcea (Monoir), cunoscut pentru hituri precum „The violin song” sau „We had love”. Bianca Linta a scris versurile impreuna cu Cristian Tarcea. Conceptul video a fost realizat de Bianca Linta, Ovidiu Teodoroiu, Cristian Tarcea, si Silviu „Cyutz” Oeru.

„Un adevarat artist isi intelege durerea si alege sa o transforme in arta! Am scris Love Connection fiind inspirata de o poveste de iubire pe care am trait-o, dar care nu s-a incheiat asa cum mi-as fi dorit. Am decis atunci sa imi deschid sufletul si sa pun in note muzicale emotiile mele. Cred ca fiecare experienta aduce cu ea o lectie si doar atunci realizam care sunt lucrurile cu adevarat importante, fie ca este vorba de iubire de sine, comunicare sau iubire neconditionata. Am vrut sa creez o poveste cat mai aproape de realitate, asa ca am integrat elemente desprinse din viata mea, detalii subtile care au facut parte cu adevarat din povestea mea de dragoste. Sper sa simtiti emotia impreuna cu mine”, a declarat Bianca Linta.

Asculta  Bianca Linta – Love Connection 

Bianca Linta s-a nascut in Romania, insa a crescut in New York unde si-a dezvoltat si carmuit pasiunea pentru muzica. Acolo, artista a inceput sa mixeze si sa compuna, fiind descrisa de presa americana ca “Ioana d’Arc din viitor”. Bianca a mixat in numeroase cluburi si festivaluri din Statele Unite, alaturi de nume mari de pe scena muzicii EDM. Printre cele mai cunoscute piese se numara “Naughty Truck”,” In a high” sau colaborarea cu Monoir pentru “Golden Sands”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *