Betty & Wilmark feat. Jimmy - Vente Pa'ca

Betty & Wilmark feat. Jimmy – Vente Pa’ca

loading...

Betty & Wilmark feat. Jimmy – Vente Pa’ca

Betty și Willmark fac echipă bună împreună. Artiștii sunt deja la a treia colaborare lansând azi frumoasă piesă cu videoclip “Vente Pa’ca”, un feat. cu Jimmy, proiect început chiar acum doi ani, în colaborare cu Sprint Music. În plus, Betty și Willmark fac senzație cu show-ul lor, Tequila Party, unde merg acolo unde sunt invitați cu mulți dansatori, percuționist, schimbări de costume și multe alte surprize. De asemenea, Willmark este la fel de încântat de acest videoclip în colaborare cu Betty și Jimmy, mai ales că tatăl vedetei li s-a alăturat la filmări.

wilmark-betty-jimmy-1024x576

“Vente Pa’ca” este o piesă fresh, pozitivă, la care am lucrat cu drag. Filmările videoclipului au durat o noapte întreagă în care ne-am distrat pe cinste! A fost o petrecere alături de prieteni, nicidecum o zi de muncă J Am avut parte de o echipă profesionistă care a știut cum să surprindă momentele speciale, dansatori extraordinari, oameni frumoși și petrecăreți. Toți cântăm, dansăm, la fel cum se întâmplă și la concertele noastre, o nebunie totală. Piesă a fost lucrată la Attitude Music împreună cu Willmark și Jimmy, fiecare și-a pus amprenta pe muzică, versuri și sound și suntem foarte încântați de rezultat”, povestește Betty, încântată fiind de video clipul pe care îl puteți vedea și aici.

Asculta   Betty & Wilmark feat. Jimmy – Vente Pa’ca 

“Piesa a fost o poveste spontană. Probabil acesta este și motivul pentru care a ieșit așa bine. Betty cu Will au dat tonul și s-au gândit că ar fi interesant să vina o a treia voce care să fie în contrast cu spaniolă, și mă bucur că s-au gândit la mine. Am intrat în film imediat și am scris strofă la fel de repede. Mi-a plăcut mult la filmări de tatăl lui Willmark, care este mai “de actiune” decât mulți oameni care ies astăzi în cluburi. Clipul a fost filmat la scurt timp după și a fost pe cât de obositor, pe-atât de distractiv. Ne-am întins de la 4-5 după masă până la 4 dimineață, dar am mâncat pizza, am băut, am ascultat muzică bună și am dansat toată seară,  cine nu ar vrea să numească asta “munca”?! Cred că cine vede videoclipul simte imediat vibe-ul pozitiv. Totul a fost foarte natural – o petrecere în toată regulă, fără prea multă coregrafie. Singură “regula” a fost că toată lumea a fost obligată să se simtă cât a putut de bine. Și a ieșit!”, spune și Jimmy.

“Ma bucură faptul că toate proiectele noastre decurg frumos în armonie. Oamenii cu care lucrez sunt deja că o familie. Aveam nevoie de niște personaje cât mai reale în videoclip, pentru partea de intro unde eu sunt răpit pe stradă am lucrat cu un actor și cascador profesionist care a jucat alături de Steven Seagal iar totul a decurs foarte natural. Atmosferă pe care o redam este forate aproape de vibe-ul latin, de aici apariția tatălui meu care s-a distrat alături de noi toată noaptea. Apariția lui Jeuany, un dansator extraordinar care ne însoțește la toate evenimentele, are o apariție frumoasă și exotică în videoclip”, a adăugat Willmark.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *