Belleamy - Iubit si Inamic, single nou

Belleamy – Iubit si Inamic

loading...

Belleamy – Iubit si Inamic

Belleamy lansează noul single și videoclip, „Iubit si Inamic”. După succesul pe care l-a avut în afara țării (Grecia, Cipru, Albania, Turcia) cu single-ul „Toca me” și după o perioadă destul de lungă pe care Belleamy a petrecut-o în studiourile de înregistrări, artista revine cu o piesă nouă. Cu un sound fresh și un stil ce o caracterizează perfect, noul single al frumoasei vine însoțit și de un videoclip pe măsură. Titlul piesei, „Iubit şi inamic“, exprimă o incertitudine sentimentală şi reprezintă o reuşită continuare a piesei “Bye Bye”. Belleamy are încredere că noul single „Iubit și Inamic” va ajunge în inimile tuturor celor care apreciază acest gen de muzică și mai ales la cei care se regăsesc în textul piesei.

maxresdefault

Întrebată cărui motiv i se datorează întârzierea lansării acestui nou proiect muzical, Belleamy ne-a răspuns, că în toată această perioadă a lucrat la numeroase proiecte alături de un colectiv tânăr și talentat . Managementul artistei a lucrat cu aceeași echipă pentru producția videoclipului, textul piesei a fost scris de către Theea Miculescu, orchestrația fiind realizată de către Eberhard Cristian. De remarcat faptul că anul 2016 a fost unul în care Belleamy a înregistrat un succes deosebit cu single-ul „Toca me” în afara țării (Grecia, Cipru, Albania, Turcia, n.r.), fapt ce o responsabilizează și mai mult în a continua pe acastă zonă cu un single nou.

Asculta    Belleamy – Iubit si Inamic

„În toată această perioadă am reușit să lucrez la numeroase proiecte alături de un colectiv la care țin foarte mult și din care cu mândrie fac și eu parte. On Music, studioul de înregistrări care este clădit în jurul acelorași oameni profesioniști Marius Drăghici și Cătălin Fantaneanu, mi-a devenit o a doua casă și familie și vă asigur că truda noastră, a tuturor, se va transforma în multe surprize plăcute pentru cei care apreciază muzica de calitate”, spune Belleamy.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *