Belleamy - Dance With Me,

Belleamy – Dance With Me

loading...

Belleamy – Dance With Me

“Dance With Me” sau varianta în limba engleza a piesei “Toca Me”, vine ca un răspuns la impactul pe care l-a avut varianta inițială, în limba spaniolă, în regiunile în care aceasta a fost licențiată și difuzată. Vocea artistei a răsunat pe frecvențele radio din Grecia, Cipru, Turcia, Albania și Bulgaria. Single-ul “Dance with me” poartă de asemenea amprenta Under Clover Production, iar textul aparține Anei-Maria Caciula. Cu influențe reggaeton, “Dance With Me” este o piesă la care Belleamy ține foarte mult și speră să cucerească și publicul din România.

f251f128-52c8-4475-8ffd-021e80f16019-720x315

“Am fost extrem de încântată să aud piesa mea difuzată alături de nume grele din muzica internațională și să constat că prezentatorii acelor posturi de radio pronunțau corect numele meu! Sper ca “Toca Me” să devină un hit, motiv pentru care am simțit nevoia să lansez și varianta în limba engleză.

Asculta   Belleamy – Dance With Me

În contextul acestor evenimente am pregătit un nou single, “Dance With Me!”, care să completeze piesa “Toca Me” și care să-mi consolideze prezența în aceste regiuni. Mulțumesc pe această cale celor care au făcut posibilă licențierea piesei “Toca Me” în zone internaționale cu potențial turistic fabulos!”, a spus Belleamy.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *