Bella Santiago - Unpredictable, single nou

Bella Santiago – Unpredictable

loading...

Bella Santiago – Unpredictable

Resciebelle Santiago (Bella), filipineza care a cucerit Romania in finala sezonului sase “Romanii au talent”, cu vocea puternica, pasiunea si show-ul energic, lanseaza primul single si videoclip din cariera, “Unpredictable”. Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production, alaturi de Smiley, dar si compozitori internationali. Clipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat intr-o locatie din Bucuresti, iar filmarile au durat 20 de ore. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor aceasta frumoasa melodie. 

bella3-720x415

“Sunt foarte entuziasmată de lansarea primei mele piese. “Unpredictable” este o melodie de suflet, ce mă va reprezenta mereu și pe care o voi cânta cu drag de fiecare dată când voi avea ocazia. În ceea ce privește clipul, am avut mari emoții la filmări, din cauza scenelor cu ploaie și vânt, dar am lucrat minunat cu o echipă fantastică, care m-a încurajat. România este parte din inima mea, este casa mea acum, iar pentru susținerea voastră necondiționată, abia aștept să vă arăt primul meu videoclip”, declară Bella.

Asculta  Bella Santiago – Unpredictable

Bella Santiago s-a remarcat în cadrul show-ului “Românii au talent”, prin interpretările hiturilor „I will always love you”, „Hello” și „Drunk in love”. În perioada următoare, Bella va cânta împreună cu Jukebox în cadrul unor concerte private în România.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *