Bebe Rexha - That's It feat. Gucci Mane & 2 Chainz

Bebe Rexha – That’s It feat. Gucci Mane & 2 Chainz

loading...

Bebe Rexha – That’s It feat. Gucci Mane & 2 Chainz

Mai sunt doar cateva zile pana cand vom putea asculta noul material Bebe Rexha, dar cantareata nu ne lasa sa asteptam si ne mai ofera inca o piesa de pe All Your Fault Pt 2. „That’s It” e un track cu puternice influente trap, cu un beat trippy si cu un sound care ne duce un pic mai departe de comercial. La inceputul verii o ascultam cu „The Way I Are”, single-ul principal pentru promovarea acestui nou EP, insa pana acum nu a reusit sa ajunga prea departe in topuri, in ciuda faptului ca e un featuring cu Lil Wayne.

Bebe Rexha nu sta degeaba si a venit si cu un featuring cu Louis Tomlinson pentru „Back to You”, iar pana acum piesa s-a descurcat destul de bine in clasamente: pe locul 40 in Hot 100 si pe locul 13 in topul single-urilor britanice, insa a fost promovata deja in mai multe teritorii. La inceputul anului o ascultam cu „I Got You”, iar fanii muzicii house si nu numai au putut sa o asculte alaturi de Martin Garrix pe track-ul acestuia, „In the Name of Love”.

Asculta   Bebe Rexha – That’s It feat. Gucci Mane & 2 Chainz 

Bleta „Bebe” Rexha este o cântăreață americancă (de origine albaneză), compozitoare si producătoare de discuri. Ea este cunoscută pentru colaborările sale, G-Eazy „Me, Myself & I”, David Guetta „Hey Mama”, Martin Garrix „In the Name of Love”. Ea a ajutat și la scrierea altor melodii precut Eminem și Rihanna „The Monster”. În martie 2016, ea a lansat melodia „No Broken Hearts” cu Nicki Minaj. „I Got You” a fost lansat de pe EP-ul ei, All Your Fault: Pt. 1. EP-ul a fost lansat pe 17 februarie 2017.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *