Balkan feat. Glorya - Daca Pleci, single nou

Balkan feat. Glorya – Daca Pleci

loading...

Balkan feat. Glorya – Daca Pleci

Frumoasa artista Glorya , alaturi de tanarul talentat Balkan lanseaza „Daca pleci” impreuna.“Piesa „Daca pleci” face parte din proiectul nostru „Glorya & Balkan”. Acestia din urma au lansat „Calator” , o piesa cu un real succes printre internautii din Romania. Cei doi lanseaza single-ul „Daca pleci”, insotit si de un frumos videoclip. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor si vizitatorilor paginei oficiale acest nou single.

IMG_0087

“Piesa „Daca pleci” face parte din proiectul nostru „Glorya & Balkan” la care lucram de aproximativ doi ani si ne bucuram de un feedback foarte bun din partea oamenilor. Am lucrat cu Rolla7 Production si Sprint Music la aceasta piesa iar pe partea video cu New Vision Production si pe aceasta cale le multumim! Pe viitor pregatim piese noi in aceeasi formula (Balkan & Glorya) si diferite colaborari. Noi va multumim pentru sustinere si ne bucuram ca muzica noastra ajunge la voi”, spune Balkan.

Asculta   Balkan feat. Glorya – Daca Pleci

Ma bucur cu fiecare piesa lansata ca publicul sustine in continuare acest proiect si le multumesc pe aceasta cale tuturor si nu in ultimul rand oamenilor care ne-au sustinut inca de la inceput de drum. Noua noastra piesa are la baza o echipa noua, fiind vorba de Rolla7 Production, in colaborare cu Sprint Music, cei cu care colaboram foarte bine profesional. Este o piesa emotionanta care reflecta starile prin care trece un cuplu odata cu trecerea timpului. Mi-as dori ca publicul sa primeasca cu bucurie piesa si videoclipul de regia caruia s-a ocupat Inel Bogdan, caruia ne dorim sa-i multumim si lui foarte mult”, a adaugat si Glorya.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *