Aza - Rimel, single nou

Aza – Rimel

Aza – Rimel

Aza,semifinalistă la Vocea României 2015, a lansat un nou single „Rimel”. Noul ei single  este produs de catre Akcent Music, este o declaratie de atitudine din partea artistei, care nu ezita sa isi spuna punctul de vedere intr-un mod delicat si feminin dar plin de hotarare. Videoclipul piesei ne prezinta o Aza mai senzuala ca oricand, care jongleza cu tinute barbatesti dar si in bodyuri provocatoare. E talentata, carismatica, plina de sex appeal. Frumoasa Aza promite sa fie noua senzatie a muzicii romanesti. Drumul până la succesul de azi a fost dificil, cu piedici, multe sacrificii, nopţi nedormite şi resurse materiale puse la bătaie de familia fetei. Este în continuare o persoană normală ca oricare alta de vârsta ei şi, chiar dacă a avut o copilărie încărcată, nu se plânge.

aza

Descoperita de catre Adrian Sina, artistul si producatorul care a lansat tendinte muzicale si artisti de valoare precum Lidia Buble, Maxim sau Sandra N, tanara Aza se poate mandri la doar optsprezece ani cu feat-uri impresionante alaturi de cei de la Directia 5 si Akcent. Aza e un nume nou în muzica românească, dar cu siguranță vom auzi de ea tot mai des de-acum înainte. Cu un palmares impresionant de premii şi trofee, Gabriela Amzaru, pasionată de muzică şi dans, a ajuns să fie remarcată de cei buni compozitori din România. Marius Ţeicu şi regretatul Cornel Fugaru i-au îndrumat paşii în lumina reflectoarelor. Aza, pe numele ei real Gabriela Amzaru, este o tânără artistă născută în Călărași, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la frageda vârstă de 4 ani.

Asculta   Aza – Rimel

Cu sprijinul părinților și cu multă dăruire, talentul ei a fost recunoscut, iar tânăra a ajuns în lumina reflectoarelor. Aza a strălucit pe scena numeroaselor festivaluri naționale și internaționale, de unde a revenit mereu cu trofee. Din categoria premii la concursuri amintim: Festivalul Trofeul Tinereții Amara 2015, Flori de mai, Podloska Nuta  din Polonia, locul 4 la Eurovision Junior 2009, iar la Vocea României 2015 a ajuns în semifinală sub tutela Loredanei Groza. Lista de mențiuni nu se termină aici, prestațiile ei ajutând-o să se facă remarcată de către compozitori cu greutate din Romania, precum Marius Țeicu și regretatul Cornel Fugaru, ambii îndrumând-o către o carieră în muzică.

Legat de noul single, artista declara: „Am iubit de la prima auditie piesa !! Imi place ca este pozitiva, plina de ritm dar si de atitudine – spune povestea tuturor fetelor care la un moment dat s-au saturat de vorbele frumoase, dar cam mincinoase ale baietilor. Morala piesei este ca noi, fetele, suntem delicate si purtam rimel, iar atunci cand este nevoie, stim sa ne spunem punctul de vedere”.

Versuri Aza – Rimel

Mi se face asa de dor
Cand langa tine era usor
Ma tineai la pieptul tau
Si ma fereai de orice rau
Camasa ta-mi tinea de cald
Luminile pe bulevard
Se sting incet, la fel si eu
Am fost a ta, ai fost al meu

Mi-ascund ochii, vreau sa uit de el
Asa naiva cand visam o rochie alba si-un inel

Imi pun sapca in cap sa fiu ca el
Azi, nu nu nu.. nu mai port rimel
Azi, nu nu nu.. nu mai port rimel..

Şi-arunc toate rochiile în cuier
Azi, nu nu nu.. nu mai port rimel
Azi, nu nu nu.. nu mai port rimel

Ca un actor in inima mea
Te-ai jucat de-a dragostea
Si m-ai vazut doar un trofeu
Ma lupt cu sufletul, mi-e greu
Ai plecat ai fost tot ce iubeam
Dar langa tine rataceam
Sentimente tip cliseu
Amestecate in capul meu

Mi-ascund ochii, vreau sa uit de el
Asa naiva cand visam o rochie alba si-un inel

Imi pun sapca in cap sa fiu ca el
Azi, nu nu nu.. nu mai port rimel
Azi, nu nu nu.. nu mai port rimel..

Şi-arunc toate rochiile în cuier
Azi, nu nu nu.. nu mai port rimel
Azi, nu nu nu.. nu mai port rimel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *