Axel Muñíz feat. Alexandra Stan - Siempre Tú, single nou

Axel Muñíz feat. Alexandra Stan – Siempre Tú

loading...

Axel Muñíz feat. Alexandra Stan – Siempre Tú

După multe hituri de succes în limba engleză, franceză şi română, a venit timpul ca Alexandra Stan să lanseze primul single cântat în totalitate în spaniolă, “Siempre tu”. Piesa este o colaborare cu Axel Muniz, artistul mexican care şi-a dorit foarte mult să cânte cu Alexandra Stan, care a acceptat propunerea. Videoclipul ni-i arata pe cei doi intrand in realitatea virtuala, unde traiesc o poveste de dragoste fix ca in filme. Vocile celor doi se completează perfect, iar cântecul despre dragoste și plin de optimism e completat perfect cu imagini „summerish”.

810x0_149301805387bc3aff

Cum cei doi cantareti se afla in colturi diferite ale lumii, videoclipul a fost filmat in Barcelona cu artista romanca si in Mexic cu Axel Muniz sub regia lui Manuel Escalante. “Siempre Tu”, compusa de Axel Muniz si de doi producatori din Los Angeles, si-a facut deja loc in topurile din America Latina, iar acum, prin lansarea videoclipului, Alexandra Stan isi anunta fanii din intreaga lume de noul ei single in spaniola. Cantareata a bifat mai multe colaborari in ultima vreme: cu Alex Parker la „Syncronize”, alaturi de Whitesound pe „Ciao” sau alaturi de Antonia si Inna cu G Girls, „Milk & Honey”.

Asculta    Axel Muñíz feat. Alexandra Stan – Siempre Tú

“Am fost contactată prin producătorul Gabriel Huiban, care se cunoaşte cu Axel Muniz, mi-au arătat piesa şi am zis “da”, chiar îmi doream să am un single şi în spaniolă. Eu susţin artiştii fresh şi chiar mă bucur că vocile noastre s-au potrivit perfect în ‘Siempre tu’”, spune Alexandra Stan.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *