Avicii – Feeling Good

loading...

Avicii – Feeling Good

Avicii nu a putut să stea prea mult timp departe de studio, așa că acum revine în atenția fanilor cu un remix al piesei „Feeling Good”. Videoclipul a fost filmat în Suedia și poate fi urmărit mai jos. În luna martie a acestui an, Avicii anunța că dorește să se retragă pentru o perioadă, iar decizia era motivată de dorința DJ-ului de a face mai multe lucruri specifice vârstei sale. Între timp, Avicii s-a răzgândit și acum revine în atenția fanilor cu o reinterpretare a piesei „Feeling Good” a Ninei Simone. Melodia va fi folosită într-o campanie publicitară pentru noua mașină Volvo XC90.

Cover-art-of-Feeling-Good-by-Avicii

„Mi-au plăcut dintodeauna Nina Simone și Etta James, dar și stilul lor muzical. Așa că atunci când am aflat că piesa Feeling Good este cea pe care și-o doreau cei de la Volvo pentru reclamă, am fost foarte încântat să îi ajut. Am vrut să creez ceva nou, dar în același timp să semene și cu originalul” a declarat Avicii. Videoclipul piesei „Feeling Good” a fost filmat în Suedia și surprinde imagini din concertele DJ-ului.

Asculta   Avicii – Feeling Good

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *